Lionel Messi Hangi Takım İle Anlaştı? Messi'nin Yeni Takımından Aldığı Maaş Dudaklarınızı Uçurtacak!

Lionel Messi'nin sezon sonu Paris Saint Germen takımı ile sözleşmesi sona eriyor. Peki Lionel Messi hangi takıma gidiyor? Ne kadar maaş alacak...

Lionel Messi Hangi Takım İle Anlaştı? Messi'nin Yeni Takımından Aldığı Maaş Dudaklarınızı Uçurtacak!

Sezon sonu Fransa'nın Paris Saint German Takımı ile anlaşması bitecek olan Lionel Messi'nin yeni takımı belli oldu. Lionel Messi'nin sezon sonu Paris Saint Germen takımı ile sözleşmesi sona eriyor. Peki Lionel Messi hangi takıma gidiyor? Ne kadar maaş alacak...

Dünya futbolunun en büyük yıldızlarından Lionel Messi ile ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Sezon sonunda Paris Saint-Germain ile sözleşmesi sona erecek olan Arjantinli oyuncunun, Suudi Arabistan ekibi Al Hilal ile her konuda anlaşma sağladığı duyuruldu.

Fransız haber ajansı AFP'nin haberine göre, Lionel Messi'ye Al Hilal'in yıllık 400 milyon euro teklif ettiği ve Arjantinli yıldızın bu teklifi kabul ettiği belirtildi. Bu rakam, Cristiano Ronaldo'nun yıllık 200 milyon euroluk kazancından iki kat daha fazla bir teklif olarak dikkat çekiyor.

Lionel Messi'nin Al Hilal ile resmi sözleşme imzalamasının ardından futbol tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir maaş alacağı öngörülüyor. Günlük 1.111.111 euro, saatlik 46.296 euro, dakikada 772 euro ve saniyede 13 euro kazanacak olan Messi'nin, futbol dünyasının en çok kazanan oyuncusu unvanını alacağı belirtiliyor.

Al Hilal kulübü ile Lionel Messi arasındaki görüşmelerin artık sona erdiği ve her konuda anlaşmanın sağlandığı ifade ediliyor. Suudi Arabistan ekibinin kısa süre içinde resmi açıklamayı yapması bekleniyor.

Al Hilal'in ezeli rakibi Al Nassr, geçtiğimiz sezon Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katmasıyla büyük bir ses getirmişti. Lionel Messi'nin de Suudi Arabistan'a transferi, bölgede futbol rekabetini daha da kızıştıracak gibi görünüyor.