Kimse Tahmin Edemezdi: Galatasaray'da Şok Bir Ayrılık! Tarihi Bir An, 12 Yılın İlk Transferi!

Galatasaray, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmasının heyecanını yaşarken, genç yeteneklerinden biriyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Aslanlar'ın geleceğin yıldızı olan oyuncusu, sarı-kırmızılı takımın tarihine geçecek bir ayrılık yaşayacak.

Kimse Tahmin Edemezdi: Galatasaray'da Şok Bir Ayrılık! Tarihi Bir An, 12 Yılın İlk Transferi!

Geçtiğimiz sezon 88 puanla şampiyon olan Galatasaray, 2018-2019 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk hasretini sona erdirmişti. Ancak şampiyonluk kutlamalarının ardından takımda hareketli saatler yaşanıyor. Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir kadro kurmanın yanı sıra, oyuncularına gelen transfer tekliflerini de değerlendiren sarı-kırmızılı ekip, genç yeteneklerinden birini uğurlamak için geri sayıma başladı.

Galatasaray'ın Tarihine Geçecek Genç Yetenek

Süper Lig'de 23. zaferini elde ederek geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da, Emin Bayram isimli genç oyuncunun geleceği belirsizliğini koruyor. Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı takım, takıma Icardi'yi dahil etmek için çaba sarf ederken, aynı zamanda oyuncularına gelen transfer tekliflerini de göz önünde bulunduruyor.

emin-bayram.webp

İngiliz Ekibi Stoke City'nin İlgi Gösterdiği Genç Yıldız

TRT Spor'un haberine göre, İngiliz takımı Stoke City, Galatasaray'ın genç yıldızı Emin Bayram'ı kadrosuna katmak için harekete geçti. İngiliz ekibinin, genç savunma oyuncusu için Galatasaray'a 6.5 milyon euroluk bir satın alma opsiyonlu teklif sunduğu belirtiliyor. Sarı-kırmızılı takımın bu teklifi kabul edebileceği öne sürülürken, 20 yaşındaki futbolcunun da bu transferi olumlu karşılayabileceği iddia ediliyor.

Galatasaray'ın Genç Stopere Sürpriz Talibi: Stoke City

Tarihe Geçecek Bir Transfer

Galatasaray formasıyla geçen sezon 11 maça çıkan genç yetenek, İngiliz takımıyla anlaşma sağladığı takdirde, Galatasaray'ın Avrupa'ya en yüksek bonservis bedeliyle transfer olan 4. Türk futbolcu olacak. Sarı-kırmızılı takımın tarihine geçen oyuncu satışları ise şu şekilde:

  1. Arda Turan - 13 milyon euro
  2. Ozan Kabak - 11 milyon euro
  3. Burak Yılmaz - 8 milyon euro

12 Yılın İlk Transferi

Galatasaray'ın genç yıldızı, İngiliz takımına transfer olması durumunda, 12 yıl aradan sonra Stoke City'ye transfer olan ilk Türk futbolcu olarak tarihe geçecek. Daha önce 2009-2011 yılları arasında Tuncay Şanlı'nın forma giydiği İngiliz takımında, Emin Bayram da Türk futbolcular arasında özel bir yer edinecek.