Jorge Jesus'un yeni takımı belli oldu! Çok iddialı bir takımdan söz ediliyordu..

Jorge Jesus, Fenerbahçe'den ayrılarak Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'in yeni teknik direktörü oldu. Yüksek maaşlı anlaşmasıyla dikkat çeken Jesus, Al Hilal'in başarısı için çalışacak. Futbol dünyası bu transferi konuşuyor.

Jorge Jesus'un yeni takımı belli oldu! Çok iddialı bir takımdan söz ediliyordu..

Fenerbahçe'den ayrılan Jorge Jesus'un yeni takımı belli oldu. Brezilya ve Suudi Arabistan arasında tercih yapmak zorunda kalan Jorge Jesus, Al Hilal ekibinin yeni teknik direktörü olmayı seçti. Tecrübeli teknik adam Jorge Jesus, Fenerbahçe'nin ardından ligi ikinci sırada tamamlamıştı. Ancak yeni sezonda tercihini Suudi Arabistan'dan yana kullanarak Al Hilal ile anlaştı.

Jorge Jesus, Al Hilal ile Anlaşma Sağladı

Suudi Arabistan ekibi Al Hilal, teknik direktörlük görevi için Jorge Jesus ile anlaştıklarını duyurdu. UOL Esporte'nin haberine göre, 68 yaşındaki tecrübeli teknik adam, Suudi Arabistan Futbol Federasyonu ile yıllık 10 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı. Bu anlaşma, Jorge Jesus'u dünyanın en yüksek maaş alan milli takım teknik direktörü yapacak. Şu anda bu unvanın sahibi olan isim ise 6,5 milyon euro ile Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Hansi Flick.

jorge.jpeg

Geçmiş Başarılar ve Performans

Jorge Jesus, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin başında 52 resmi maça çıktı. Bu maçlardan 35'ini kazandı, 10'unda berabere kaldı ve 7'sinde mağlubiyet yaşadı. Bu performansıyla ortalama 2,2 puan elde etti.