İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'den alacağı maaş belli oldu! Jesus'a cömert, Kartal'a ekonomik yaklaşım

İsmail Kartal'ın ve Jorge Jesus'un maaşı arasındaki fark herkese dudak uçuklattı! Meğer bir servet ödenmiş! Tüm detaylar haberimizde.

İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'den alacağı maaş belli oldu! Jesus'a cömert, Kartal'a ekonomik yaklaşım

İsmail Kartal ve Jorge Jesus arasındaki fark dudakları uçuklatıyor! Ödenen paraların karşılığı gelmedi! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İSMAİL KARTAL'A SERVET ÖDENMEDİ

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin başında Jorge Jesus bulunuyordu, sarı lacivertli takım ikinci sırada ligi bitirdi. Portekizli teknik direktör takıma Türkiye Kupası kazandırdı. UEFA Avrupa Ligi'nde 16 turda Sevilla'ya elenen ve Avrupa macerası da sona eren takım Jorge Jesus ile yolları ayırdı. Fenerbahçe birçok isim ile görüşme yapsa da 1 sene süreyle İsmail Kartal ile anlaşma sağlandı. Başkan Ali Koç'un Jesus'a çok cömert İsmail Kartal'a ise ekonomik yaklaştığı haberleri yapıldı. 62 yaşındaki teknik direktör İsmail Kartal ile bir senelik sözleşme imzalandı. Fanatik'ten Faik Çetiner İsmail Kartal'ın ödemeleri ile ilgili şu sözleri söyledi; 

ismail kartal ve jorge jesus arasındaki fark

'Fenerbahçe yönetimi Jorge Jesus'a maddi konularda gösterdiği cömertliği İsmail Kartal'a göstermedi. Yaptığım istihbarat kapsamında iki teknik direktörün sözleşmelerinde uçurum var. Mesela Jesus'a senelik 7 milyon Euro ödeyen takım İsmail Kartal'a 1 milyon Euro ödeyecek.' Ayrıca Jesus Euro üzerinden ödeme alırken İsmail Kartal'a TL olarak ödeme yapılacak. Yani senelik 30 milyon TL ödeme yapılacak. Bu para her ay 3 milyon TL olarak direktörün hesabına geçecek. Eğer Fenerbahçe bu sezon şampiyon olursa primi 20 milyon TL olacak. Süper Kupa primi 2.5 milyon TL, Ziraat Türkite Kupası primi 3 milyon TL olacak. Konferans Ligi primleri ise kademeli şekilde yapılacak. Kupa kazanılırsa İsmail Kartal 10 milyon TL ödeme alacak. Yani Portekizli teknik direktör takıma bir senede maddi olarak epey zarar vermiş.