Icardi'den Sonra Bir Dünya Yıldızı Daha Galatasaray'a Geliyor! Şampiyonlar Ligi Takımı Kuruluyor! Bu Transfer Çok konuşulacak!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi hedefleri için gerçekleştirdiği transfer çalışmaları devam ediyor. İtalyan devi Juventus'un ünlü orta saha oyuncusu Adrien Rabiot ile yapılan görüşmeler, futbol dünyasında büyük bir heyecan yaratıyor. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde güçlü bir takım oluşturmak için dünya yıldızlarını kadrosuna katmaya kararlı!

Icardi'den Sonra Bir Dünya Yıldızı Daha Galatasaray'a Geliyor! Şampiyonlar Ligi Takımı Kuruluyor! Bu Transfer Çok konuşulacak!

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi grup aşamasına katılmak isteyen Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Aslan, İtalyan devi Juventus'un dünyaca ünlü orta saha oyuncusu ile masaya oturdu.

Yeni Sezon Öncesi Transfer Çalışmaları

Süper Lig'de 2022-2023 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında mücadele edebilmek için kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı ekibin, İtalyan devi Juventus'un formasını giyen Fransız orta saha oyuncusu ile masaya oturduğu ileri sürüldü.

adrien-robiot.jpeg

Fransız Orta Saha Oyuncusu Galatasaray'ın Gündeminde

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Galatasaray, Devler Ligi'nde gruplara kalmak için kolları sıvadı. Geçtiğimiz sezonu Icardi, Mertens, Dubois, Torreira, Mata ve Zaniola gibi yıldız isimleri kadrosuna katarak Avrupa basınında dikkatleri üzerine çeken Galatasaray, bu kez Fransız orta saha oyuncusunu gündemine aldı.

Galatasaray'ın Adrien Rabiot İle Görüşmeleri

A Spor'da yer alan habere göre; Galatasaray, Adrien Rabiot'nun menajeri ile görüşme gerçekleştirip, oyuncunun şartlarını sordu.

Adrien Rabiot'un Transfer Durumu

Haziran ayının sonunda Juventus ile olan sözleşmesi sona erecek olan 28 yaşındaki yıldız futbolcu hakkında araştırmalara başlayan Galatasaray'ın bu transfer için tüm şartları zorlayacağı ileri sürüldü.

Rabiot'un Performansı

Geçtiğimiz sezon Juventus formasını 48 maçta terleten yıldız orta saha oyuncusu takımına 11 gol 6 asistlik katkı sundu.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi Hedefi

Rabiot'un Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Galatasaray'a imza atmaya sıcak bakabileceği ileri sürüldü.