Galatasaray'dan muhteşem haber: Çifte transfer bombası! İşte resmi açıklanan ilk iki isim!

Galatasaray'ın transfer atağı başladı! İki yıldız isimle anlaşıldı: İcardi ve Paredes. Taraftarlar bayram coşkusunu yaşıyor, heyecan dorukta! Angelino da geliyor. Galatasaray güçleniyor, yeni sezon için büyük beklentiler var.

Galatasaray'dan muhteşem haber: Çifte transfer bombası! İşte resmi açıklanan ilk iki isim!

Galatasaray taraftarları için sevindirici bir haber var! Transfer döneminin en hareketli kulüplerinden olan sarı-kırmızılı ekip, bayram coşkusunu ikiye katlıyor ve iki önemli transferi gerçekleştiriyor. Galatasaray'ın resmi olarak duyurduğu ilk iki transferi sizlerle paylaşıyoruz. İşte Galatasaray'a güç katacak o transferler.

Galatasaray, İki Yıldız İle Anlaştı!

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, transfer çalışmalarında hız kesmiyor. Taraftarların merakla beklediği transferlerden biri olan İcardi konusunda, yönetimden yapılan açıklamaya göre, bir süre daha beklemek gerektiği belirtildi. Ancak Galatasaray, bu süreçte boş durmayarak Türkiye'ye iki dünya yıldızını getiriyor. Bayram sürecinde büyük bir sürprize imza atacak olan Galatasaray'ın bu hamlesi taraftarları heyecanlandırıyor.

Seferovic Hatamızı Tekrarlamayacağız!

Galatasaray yönetimi, İcardi transferini Temmuz sonuna kadar beklemeye karar verirken, bir açıklama daha yaparak önemli bir detayı paylaştı. Geçtiğimiz sezon yapılan Seferovic transferinin tekrarlanmaması için İcardi dışında bir forvet daha alacaklarını açıkladılar. Bu açıklamaların ardından Galatasaray taraftarının beklediği transferler gerçek oluyor. Takım, en az iki yeni forvet oyuncusunu kadrosuna katacak, orta saha ve sol bek transferlerini tamamladı ve imzaları attı.

Leandro Paredes Galatasaray'da!

Son dakika haberine göre, Galatasaray PSG'den bir yıldız daha transfer etti. Paris Saint-Germain takımında forma giyen Leandro Paredes, Galatasaray'a imza attı. İtalyan kaynakları tarafından duyurulan transferde Galatasaray'ın Paris Saint-Germain kulübüne 6 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi.

Leandro Paredes için 4 yıllık bir sözleşme imzalanacak ve Galatasaray'ın sezon boyunca oyuncuya 2.5 milyon Euro ödeyeceği öğrenildi. Ayrıca, oyuncunun tekrar satışı durumunda PSG'ye bir miktar daha ödeme yapılacağı ifade edildi. Transfer sürecinde Mauro İcardi'nin de devreye girdiği ve Galatasaray'a katılması için teşvikte bulunduğu haberlerde yer aldı.

İlk İnecek Uçak: Angelino!

Galatasaray kulübü resmi olarak ilk imzayı atan isim Angelino oldu. Angelino'nun bayram sürecinde Türkiye'ye geleceği öğrenildi. Transfer çalışmalarında titiz davranan Galatasaray yönetimi, Angelino ile her konuda anlaşmaya vardı.

Son dakika haberlerine göre, Emre Kaplan'ın verdiği bilgilere göre, "İlk inecek uçak Angelino'nun uçağı olabilir" açıklaması büyük heyecan yarattı.

Sözleşme Detayları Belli Oldu!

Galatasaray kulübü, Angelino transferi için Leipzig'e 1.5 milyon Euro ve 7.5 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonuyla teklif sundu. Leipzig kulübü ise "taksitsiz 12 milyon Euro'ya satarız" açıklamasını yaptı. Ancak Angelino'nun Galatasaray'a gelmek isteği ve yeni bir maceraya atılmak istemesi sebebiyle, transferin 1.5 milyon Euro ve zorunlu 7.5 milyon Euro gibi bir bedelle gerçekleşeceği tahmin ediliyor.