Galatasaray'da Son dakika gelişmeler, Transfer kazanı kaynıyor! Suudi Arabistan'dan talip var!!

Şampiyonlar Ligi hedefi doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, hareketli saatler yaşıyor. Youri Tielemans için çalışmalarını devam ettiren Cim Bom, eski yıldızını kadrosuna katmak için Manchester United'la görüşmelere başlayacak.

Galatasaray'da Son dakika gelişmeler, Transfer kazanı kaynıyor! Suudi Arabistan'dan talip var!!

Avrupa’da ses getiren Galatasaray, Icardi ve Zaniolo gibi yıldızlarıyla Şampiyonlar Ligi hedefi doğrultusunda bir büyük ismi daha kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Sezonu kiralık olarak Chelsea’de geçiren Atletico Madrid’in 23 yaşındaki yıldızı yıldızı Joao Felix’i gözüne kestiren Galatasaray’da, taraftarlar da devreye girmiş durumda. Portekizli için girişimlerini devam ettiren, yıldız orta sahasına talip çıkan Galatasaray, oldukça hareketli bir transfer dönemi geçirecek gibi gözüküyor. Galatasaray'da yaşanan son dakika transfer gelişmelerini derledik.

ERDEN TİMUR KOLLARI SIVADI

Galatasaray, önceki gece boyunca Felix’e şampiyonluk videolarını, stadın atmosferini, takımdaki takımdaki diğer yıldızların mutluluğunu gösteren kesitleri izletti. Portekizli yıldız da Galatasaray’ı sosyal medyadan takibe alırken, Erden Timur operasyon için kolları sıvadı. Sarı-Kırmızılılar, kariyerinde yeni bir çıkış arayan Felix’i kiralamaya çalışacak.

joao-felix-galatasaray-haber.jpg

KAAN AYHAN'DA GERİ SAYIM

Sarı Kırmızılı Yönetim, devre arasında Sassuolo'dan kiralanan Kaan Ayhan'ın bonservisini alıyor. İtalyan kulübüne 2.8 milyon Euro'yu ödemeyi kabul eden Cim Bom, 27 yaşındaki savunmacıyla ilgili önümüzdeki günlerde Türkiye Futbol Federasyonu'na resmi bildirimde bulunacak.

galatasaray-kaan-ayhan.jpg

FRANSIZ GOLCÜYE VEDA MESAJI

Galatasaray sözleşmesi sona eren 37 yaşındaki futbolcu için, "Seninle birlikte zaferler kazanmak çok güzeldi Bafe. Emeklerin ve yaşattığın tüm sevinçler için teşekkür ediyoruz! Bundan sonraki kariyerinde sonsuz başarılar ve mutluluklar!" mesajını yayınladı. Fransız golcü, Galatasaray'daki son döneminde 44 resmi maça çıkarken, 19 gol ve 2 asistle başarılara büyük katkı sağladı. Galatasaray'da 2. Bafetimbi Gomis dönemi de bitti.

galatasaray-gomis-veda.jpg

SAĞ BEK İÇİN GENÇ REAL YILDIZI

Sacha Boey'ye çok sayıda talip çıkması nedeniyle alternatif sağ bek arayışlarına başlayan Galatasaray'ın, bonservisi Shakhtar'da bulunan ve Real Madrid'in B takımına kiralanan Vinicius Tobias'la ilgilendiği ileri sürüldü. 19 yaşındaki futbolcu, Real'in B takımında 35 maça çıkıp, 4 asist yaptı.

galatasaray-vinicius-tobias.jpg

GUERREIRO BAYERN'İ TERCİH ETTİ

Cim Bom'un sol bek adaylarından biri eksildi. Dortmund'la sözleşmesi biten Raphael Guerreiro'yu gözüne kestiren Sarı-Kırmızılılar, 29 yaşındaki futbolcunun Bayern Münih'i tercih etmesiyle aradan çekilmek zorunda kaldı. Galatasaray, listedeki diğer sol beklerle görüşmelere devam edecek.

galatasaray-raphael-guerreiro.jpg

ALEX TELLES YİNE GÜNDEMDE

Sol bekte eski öğrencisi Alex Telles'i de gündemine alan Galatasaray, bu bölgeye çok önemli bir takviye yapmaya kararlı. Kadroda Kazımcan Karataş'tan başka sol beki kalmayan Sarı-Kırmızılılar, bu transfer operasyonu için acele etmiyor. Manchester United'la Telles için önümüzdeki günlerde bir görüşme yapılacak. Bir yandan star isimlerle görüşen Sarı Kırmızılılar, diğer taraftan savunmanın solunda Boey gibi etki yaratabilecek yetenekte bir genç oyuncu arayışını da sürdürüyor. Scout ekibinde titiz bir çalışma söz konusu.

galatasaray-alex-telles.jpg

TIELEMANS ASLAN'A ÇOK YAKIN

Galatasaray'ın 8 numara transferindeki en önemli hedefi Youri Tielemans'ta sürecin Cim Bom lehine olumlu ilerlediği öğrenildi. Sarı-Kırmızılı yönetimin hedefi, Tielemans'ı Şampiyonlar Ligi ön eleme turlarına kadar İstanbul'a getirip, takımla uyum sürecini hızlandırmak. Kendisiyle ilgilenen Avrupa devlerinden henüz beklediği teklifleri alamayan 26 yaşındaki futbolcunun, isteklerini kabul eden Aslan'a çok sıcak yaklaştığı belirtiliyor. Önümüzdeki günlerde Tielemans transferiyle ilgili flaş gelişmeler yaşanabilir.

galatasaray-youri-tielemans.jpg

PORTEKİZLİ YILDIZ'A SUUDİ ARABİSTAN'DAN KANCA

Son dönemde kesenin ağzını ardına kadar açan ve dünya futbolunun devlerini fahiş fiyatlarla kadrosuna katan Suudi kulüpleri, Aslan'ın Portekizli yıldızı Oliveira'ya da transfer teklifi yapmaya hazırlanıyor. Aslan 8 numaralı pozisyon için Tielemans'la görüşmeye devam ederken, formasını kaptırmak üzere olan Sergio Oliveira'ya da transfer teklifleri gelmeye başladı.

galatasaray-sergio-oliveira.jpg