Galatasaray son kozunu oynuyor! Icardi'nin ardından o yıldızı da renklerine bağladı!

Yeni sezona hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'ın önceliği transfer... Teknik Direktör Okan Buruk'un talimatıyla temaslarını sürdüren sarı-kırmızılı liderler, Icardi'nin transfer anlaşmasıyla mutlu sona ulaşırken diğer taraftan da çok ses getirmesi düşünülen bir ismi kadrosuna dahil etmeye hazırlanıyor.

Galatasaray son kozunu oynuyor! Icardi'nin ardından o yıldızı da renklerine bağladı!

Mauro Icardi'nin transfer anlaşmasıyla mutlu sona ulaşan Galatasaray, diğer transfer çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Sarı-kırmızılıların kadrosuna bir yıldız daha katmaya hazırlandığı öğrenildi. Yöentim, henüz transferini resmi olarak açıklamasa da en son Tottenham'da forma giyen Kolombiyalı Davinson Sanchez'in takıma geleceği iddia ediliyor.

TEKLİF AÇIKLANDI

Galatasaray son kozunu oynuyor! Icardi'nin ardından o yıldızı da renklerine bağladı

Ünlü gazeteci Fabrizio Romano, Galatasaray'ın Sanchez ile görüşmesinde yaptığı teklif tutarının milyon euro civarında olduğunu yazarken, söz konusu iddiaların ardından oyuncunun menajerinden açıklama geldiğini söyledi.

MENAJER TEKLİFİ DOĞRULADI

Davinson Sanchez'in temsilcilerinden Fernando Villarreal, yaptığı açıklamada söykentilerin doğru olduğunu belirterek 27 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'ın ötesinde bir potansiyeli olduğu vurguladı.