Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde Play-Off'a Yükseldi: Rakip Molde!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Olimpija Ljubljana'yı eleyerek play-off turuna yükseldi. Bu önemli başarının ardından Galatasaray'ı play-off turunda Norveç temsilcisi Molde bekliyor.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde Play-Off'a Yükseldi: Rakip Molde!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği üstün performansla adını play-off turuna yazdırdı. Slovenya temsilcisini deplasmanda 3-0 mağlup ettikten sonra İstanbul'da da galip gelen Galatasaray, adını bir üst tura taşıdı.

Play-off turundaki rakip ise Norveç ekibi Molde oldu. İlk maçta deplasmanda 2-1 mağlup olan Molde, kendi sahasında Faroe Adaları'nın KÍ Klaksvik takımını uzatmalarda attığı golle 2-0 mağlup ederek play-off'a yükseldi.

Eski sarı kırmızılı futbolcu Martin Linnes, uzatma bölümünde attığı golle Molde takımını play-off turunda Galatasaray'ın rakibi olarak belirledi.

Şampiyonlar Ligi play-off maçları 22-29 Ağustos tarihleri arasında oynanacak. Galatasaray, rakibi Molde ile olan mücadelesinde taraftarlarını heyecanlandırmaya ve bir üst tura yükselmeye odaklanmış durumda. Futbol severler bu heyecan dolu mücadeleyi sabırsızlıkla bekliyor.