Galatasaray'ın Yeni Transferi Ndiaye İstanbul'a Geldi

Sarı Kırmızılı takım Ndiaye transferinde mutlu sona ulaştı. Yıldız futbolcunun bugün Alanyaspor ile yapılacak maçı Türk Telekom Stadyumu'ndan takip etmesi, kısa süre içerisinde de antrenmanlara katılması bekleniyor.

Galatasaray'ın Yeni Transferi Ndiaye İstanbul'a Geldi

Galatasaray Ndiaye transferinde mutlu sona ulaşıyor. Yıldız oyuncu için bir süredir pazarlıklarını sürdüren Galatasaray'ın Ndiaye için resmi açıklamayı kısa süre içerisinde yapması bekleniyor.

Badou Ndiaye'nin gün içerisinde sağlık kontrollerinden geçirilmesi ve Sarı Kırmızılıların Süper Lig'de Alanyaspor ile oynayacağı karşılaşmayı Türk Telekom Stadyumu'ndan takip etmesi beklentiler arasında Alanya maçı için de tribündeki yerini alacak Senagelli oyuncunun hemen takıma katılacağı ve antrenmanlara çıkacağı öğrenildi.

2017-2018 sezonunda 17 maça çıkan 1 gol atıp 3 kez de asist yapan 27 yaşındaki Senagalli'nin Galatasaray'a transfer konusunda çok mutlu olduğu öğrenildi.

Kamudan haberler, spor haberleri, ekonomi haberleri ve çok daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

KAMUBULTENİ.COM - İSTANBUL