Galatasaray Fenerbahçe Maç Özeti ve Lig Puan Durumu

Galatasaray ile Fenerbahçe Süper Lig 6. hafta karşılaşmasında golsüz berabere kaldı. İşte karşılaşmanın önemli anları ve maç özeti.

Galatasaray Fenerbahçe Maç Özeti ve Lig Puan Durumu

Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI.

Süper Lig 'de dev derbi saati geldi. Saat 20,00 'da Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Büyük merakla beklenen derbi canlı şekilde kamubulteni.com 'da olacak. 

İşte dakika dakika maç:

CANLI TAKİP

Galatasaray Fenerbahçe maçı başladığında dakika dakika bu haberde olacak.

Dakika 1: Cüneyt Çakır düdüü çaldı ve dev derbi başladı.

Dakika 2: İlk atak Fenerbahçe 'den geldi. Vedat Muriqi sağ kanatta topu Marcao'dan kazandı ve içeri ortaladı fakat Luyindama tehlikeyi engellemeyi başardı.

Dakika 3: Kruse'nin pasıyla ceza sahasının sol tarafında topu alan Tolga şutunu attı ancak top kaleci Muslera'nın kucağında kaldı.

Dakika 5: Luyindama'nın attığı uzun pasla savunmanın arkasına sarkan Babel topu iyi kontrol edemedi.

Dakika 8: Fenerbahçe hızlı ataklarla gelmeye devam ediyor. Savunmanın arkasına atılan tehlikeli pasta Muriqi topu kontrol edemedi ve meşin yuvarlak Muslera'da kaldı.

Dakika 11: Nagatomo'nun ceza sahasına gönderdiği top yerden sekti ve Feghouli'nin çabasına rağmen oyun alanının dışına çıktı.

Dakika 21' Babel'in pasıyla ceza sahasının dışında topla buluşan Lemina yerden sert bir şut çıkarttı. Sağ tarafına iyi uzanan Altay topu kornere çeldi.

Dakika 23' Orta sahada topla buluşup rakibinden sıyrılan Nzonzi ters tarafa iyi bir top attı. Topla buluşan Babel önünü boşaltmak isterken vuruş açısı bulamadı ve tehlike büyümedi.

Dakika 24' Belhanda ve Emre'nin girdiği ikili mücadele sonrası Fenerbahçe bir kez daha serbest vuruş kazandı.

Dakika 28' Lemina rakibi çıkarken topu kazandı ve Falcao'nun topuk pasıyla ceza sahasına girdi ancak ayağının dışıyla yaptığı vuruşta kaleci Altay topu kornere çeldi.

Dakika 33: Ev sahibi takım hücuma çıkmak isteyen rakibinden topu aldı ve Feghouli'nin pası Babel'den sekip Nagatomo'nun önünde kaldı fakat Japon oyuncu zor pozisyonda kaleci Altay'ı geçemedi.

Dakika 36' Galatasaray savunmada top çevirirken Fenerbahçe ön alanda yaptığı baskıyla rakibinin oyun kurmasını engellemeye çalışıyor.

Dakika 41 Lemina'nın sol kanattan yaptığı ortada Babel topu tek vuruşla kale sahasına çevirdi. Hareketlenen Falcao kaleci Altay'ı geçemezken yardımcı hakem pozisyonun ardından Falcao'nun pozisyonu için ofsayt bayrağını kaldırdı.

Dakika 43: Vedat Muriqi 'nin çevirdiği topa Kruse , müsait pozisyondaki arkadaşına topu atmayıp şut denedi. Çok kötü vurdu.

Dakika 45: Karşılaşmanın ilk yarısına 1 dakika eklendi. 

İKİNCİ YARI BAŞLADI

Dakika 49: Sağ tarafta topla buluşan ve ceza sahasına giren Falcao çaprazdan çok sert vurdu ve topu ağlara gönderdi ancak pozisyonun ardından yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. VAR incelemesinin ardından GOL kesin olarak iptal edildi.

Dakika 53: Mariano sağ taraftan taşıdığı topu penaltı noktasının biraz gerisindeki Lemina'ya çevirdi. Lemina'nın vuruşunu yaparken yerde kaldı ve hakem köşe vuruşunu belirtti.

Dakika 62 :Belhanda'nın top kaybı sonrasında Fenerbahçe rakibini eksik yakaladı. İsabetli paslarla hızlı çıkan sarı lacivertlilerde ceza yayı üzerinde Deniz Türüç topla buluştu fakat şutu farklı şekilde dışarı gitti.

Dakika 71: Ozan Tufan hava topu mücadelesinde Ömer Bayram'a faul yaptı ve Galatasaray tehlikeli bir bölgeden serbest vuruş kazandı.

Dakika  84: Fenerbahçe, Emre Belözoğlu ile ceza yayının biraz gerisinden serbest vuruş kullanacak. Top auta çıktı.

Dakika 87: Galatasaray'da Adem Büyük, Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım oyuna girmek için hazırlık yapıyor.

Dakika 90: Maça 6 dakika eklendi.

Dakika  93:  Galatasaray'da ise Radamel Falcao oyundan çıktı. Kalan bölümde ise Adem Büyük görev yapacak.

Maç 0-0 sona erdi. 

İLK 11 'LER

Galatasaray: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Nzonzi, Lemina, Belhanda, Feghouli, Babel, Falcao

Fenerbahçe: Altay, Isla, Zanka, Jailson, Dirar, Gustavo, Emre, Ozan, Kruse, Tolga, Vedat.

Karşılaşma beINSPORS ekranlarında yayınlanıyor.