Galatasaray büyük kozunu oynadı! O yıldızı renklerine bağlıyor

Süper Lig'de yeni sezon için hazırlıklar başlarken transferler merak konusu oldu. Galatasaray, büyük oynamasıyla dikkatleri çekerken o ismi renklerine bağladığı gündeme geldi. Galatasaray'ın tam isabet olan transferi...

Galatasaray büyük kozunu oynadı! O yıldızı renklerine bağlıyor

Galatasaray, Mauro İcardi'yi beklerken farklı isimler transfer listelerinde yerini aldı. Dünyaca ünlü isim olan Angelio transferini bitiren sarı kırmızılı kulüpten sürpriz bir isim daha geldi. Süper Lig kalitesini zirveye taşıyacak bu transfer ağızları açık bırakacak.

GALATASARAY'IN DÜNYACA ÜNLÜ TRANSFERİ

İcardi, açıklaması sabırsızlıkla beklenirken Galatasaray, Paredes ve Bakambu transferlerine son noktayı koydu. Halil Dervişoğlu'nun Galatasaray'da oynama istediği İcardi, Bakambu ve Halil gibi çok güçlü forvet rotasyonuyla o mevkide artık transferlerin biteceğine işaret ediyor.

İcardi'nin akıbeti belli olmazken Galatasaray Paredes'i getirmek için hamlerlerine başladı. Fakat Galatasaray'da transfer bununla da bitmezken dünya yıldızının adı belli oldu.

galatasaray transfer

FRED'İN ADRESİ GALATASARAY

Yeni sezon için sürpriz transferlerinden birisi olan Fred, Manchester United formasıyla büyük başarılara atarken artık bu takımdan ayrılmak istediğini belirtti. Şu zamana kadar gelen tekliflerin hepsini reddeden United, Galatasaray için engel olmayacağı söyleniyor.