Flaş: Ronaldinho Tutuklandı

Son dakika haberi: Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Ronaldinho, Paraguay 'a sahte pasaportla girmeye çalışırken yakalandı. Ronaldinho ile kardeşi , mahkeme tarafından tutuklandı.

Flaş: Ronaldinho Tutuklandı

Son dakika : Ronaldinho tutuklandı.

Geçtiğimiz günlerde hakkında gözaltı kararı verilen Ronaldinho 'dan haber geldi. Paraguay Kamu Bakanlığı, ülkeye sahte pasaportla giriş yapmaya çalışırken yakalanan Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho ve kardeşi Roberto de Assis Moreira hakkında tutklama kararı verildiği bildirildi.

SAVCI SERBEST BIRAN DEDİ AMA...

İfadesi alınan Ronaldinho ile kardeşi, daha sonra savcılığa sevk edildi. Savcı Federico Delfino 'nun, futbolcu ve kardeşinin serbest bırakılması ve  alternatif bir ceza alması yönündeki talebi, hakim Mirko Valinotti tarafından reddedildi ve Ronaldinho'nun, Paraguay'ın başkenti Asuncion'da gözaltında tutulduğu otelden alınarak tutuklandığı bildirildi.

TEKRAR HAKİM KARŞISINA ÇIKACAK

Edinilen bilgilere göre Ronaldinho hakkında soruşturmanın devam ettiği ve yıldız futbolcu ile kardeşi Assis'in, bugün yeniden hakim karşına çıkacağı bildirildi.

SAHTE PASAPORTLA GİRDİLER AMA...

Delfino, önceki gün olayla ilgili bir açıklamada bulundu. Dün yaptığı açıklamada, ikilinin sahte evrakla ülkeye giriş yaptığını kabul etmesine rağmen bu eylemi kasıtsız olarak gerçekleştirdiğini ve bu nedenle tutuklama yerine alternatif bir cezaya çarptırılacaklarını söylemişti.

Paraguay'ın başkenti Asuncion'da bir yardım etkinliğine katılmak amacıyla ülkeye giriş yapan Ronaldinho ve kardeşi Assis, kaldıkları otelde yapılan kimlik kontrolünde sahte pasaport kullandıkları gerekçesiyle hafta içinde gözaltına alınmıştı.

Dünyanın en yetenekli orta saha oyuncuları arasında gösterilen Ronaldinho, 2015 yılında nokta koyduğu futbol kariyerinde Paris Saint-Germain, Milan ve Barcelona gibi Avrupa'nın önemli takımlarında forma giymişti.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA