Flaş: Alper Potuk Tüm Servetini O İşte Kaybetti

Son dakika haberi: Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Alper Potuk 'un tüm birikimini kaybettiği ortaya çıktı.

Flaş: Alper Potuk Tüm Servetini O İşte Kaybetti

Fenerbahçenin son dönemlerde performansı kötü oyuncusu Alper Potuk tüm servetini kaybetti.

Son haftalarda ciddi bir form düşüklüğü yaşayan ve geçtiğimiz 2 hafta boyunca da kadro dışı edilen Alper Potuk 'un formundaki düşüşünün nedeni belli oldu. Edinilen son bilgilere göre Potuk 'un yatırım yaptığı inşaat işinde ciddi şekilde maddi kayıp yaşadığı öğrenildi. Ünlü oyuncunun bu nedenle kendini futbola veremediği ve performansının bu nedenle kötü olduğu öğrenildi. 

İNŞAAT İŞİ

Sözcü Gazetesi 'nden İrfan Yirmibeş 'in bugün kaleme aldığı habrine göre Alper Potuk'un, futboldan kazandığı paraları değerlendirmek ve geleceğe yönelik yatırım yapmak için lüks evler yaparak inşaat işine girdiği bildirildi.

Büyük umutlarla bu işe giren Alper Potuk, ciddi şekilde zarara uğradı ve servetinin büyük bir kısmı gitti. 27 yaşındaki milli futbolcunun bu zararlarla tüm birikimini kaybettiği ortaya çıktı. 

Tüm servetini inşaat işinde kaybeden Alper Potuk 'un bu nedenle yüzünün asık olduğu ve idmanlarda kendini çalışmaya veremediği görüldü.  Bunun yanı sıra Alper Potuk 'un performansının düşmesinde düzensiz özel hayatının da başka bir etken olduğu da öğrenildi.

YÖNETİM UYARDI

Yönetim de 27 yaşındaki futbolcudan bir an önce toparlanmasını ve futbola odaklanmasını isteyerek uyarıda bulundu.

KAMUBULTENİ.COM  |  ANKARA