Finali Four (Dörtlü Final) Başlıyor Fenerbahçe Efes Maçı Hangi Kanalda (Tek Maç mı Rövanş Var mı?)

Heyecan dorukta. Final Four başlıyor. Temsilcilerimiz Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes bu akşam karşı karşıya gelecek. Final Four 'un diğer ayağında ise CSKA ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. Peki müsabakalar saat kaçta başlayacak? Hangi kanalda yayımlanacak? Tek maç m yoksa rövanş var mı? İşte detaylar.

Finali Four (Dörtlü Final) Başlıyor Fenerbahçe Efes Maçı Hangi Kanalda (Tek Maç mı Rövanş Var mı?)

Final Four heyecanı başlıyor.

Euroleague 'de finale 1 kala karşılaşmalar bugün oynanacak. Temsilcilerimiz Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes karşı karşıya gelecek. Final Four 'un diğer ayağında ise Rus temsilci CSKA ile İspanyol Real Madrid final içinparkeye çıkacak. 

Karşılaşmalar için geri sayım devam ederken basketbol severler , müsabakaların saat kaçta başlayacağını , hangi kanalda yayımlanacağını araştırmaya başladı. 

17 Mayıs 2019 Cuma  (bugün) oynanacak olan Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes karşılaşmsı,  saatler 19.00 ' ı gösterdiğinde aşlayacak. Bu karşılaşmanın ardından saatler 22,00 'ı gösterdiğinde CSKA ile Real karşı karşıya gelecek. Karşılaşmalar Beinsports 'tan naklen yayımlanacak. 

TEK MAÇ MI OLACAK RÖVANŞ MI?

Final four 'da karşılaşmalar tek maç üzerinden oynanmaktadır. Rövanş yoktur. Müsabakadan galip ayrılan takımlar finalde kozlarını paylaşacak. Yenilen takımlar ise 3 'üncülük maçına çıkacak.

FİNAL MÜSABAKASI NE ZAMAN?

Final karşılaşması ise 19 Mayıs Pazar Günü oynanacak olan müsabakada, 2018-2019 yılının şampiyonu belirlenmiş olacak.

FENERBAHÇE BEKO İLE ANADOLU EFES ARASINDAKİ SON KARŞILAŞMALAR