FIFA Nusret İçin Harekete Geçti

FIFA, Kasap Nusret'in Dünya Kupası final töreninde sahaya çıkıp gerek kupayla gerekse de futbolcularla poz vermek amacıyla gayret gösterdiği anlara yönelik harekete geçti. ‘Salt Bae’ olarak bilinen Kasap Nusret Gökçe'nin Dünya Kupası finalinde sahaya çıkıp madalyayı ısırması ile kupa tokatlamasının yankıları devam ediyor. FIFA kurallarına göre dünya kupası töreninde kupaya sadece FIFA yetkilileri ile kazanan takımın ekibi ve devlet başkanlarının da aralarında bulunduğu seçili kişiler dokun

FIFA Nusret İçin Harekete Geçti

‘Rüşvet Verdi’ İddiası

Törenin Sonrasında uzun zamandır Nusret'in sahaya girmek amacıyla Fifa başkanı Gianni İnfantino ile ilişkisinden faydalandığı ve hatta ona rüşvet verdiği dahi konuşuluyor.


FIFA, Nusret Dosyasını Açıyor

Tartışmalar, fıfa'yı harekete geçirdi ve ünlü Kasap ve işletmeci Nusret Gökçe'nin de aralarında yer aldığı bazı kişilerin katar'daki Dünya Kupası finalinin sonrasında sahaya girmesiyle alakalı inceleme başlattı.


FIFA Sözcüsünden Açıklama

FIFA sözcüsü yapmış olduğu açıklamada;

“FIFA, 18 Aralık'ta Lusail stadyumundaki kapanış töreninin sonrasında bazı kişilerin sahaya nasıl ve ne şekilde usulleri aykırı bir biçimde erişim sağladıklarını tespit etmeye çalışıyor. Daha sonra uygun şekilde işlem yapılacak.”

İfadelerini kullandı.