Fenerol Kampanyasında Son Durum Ne? İşte Fener Ol'da Toplanan Para

Fener Ol kampanyasında son durum nedir? Kampanya kapsamında ne kadar para toplandı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç 'un açıklaması haberimizde.

Fenerol Kampanyasında Son Durum Ne? İşte Fener Ol'da Toplanan Para

Fenerol kampanyında son durum ne? Ne kadar para toplandı?

Geçtiğimiz hafta Ali Koç yaptığı açıklamada Fenerbol kampanyasının başladığını söyledi. Ali Koç 'un açıklamasının ardından başlayan kampanyada 6 Nisan Pazar gününe kadar 24 saat içinde 10 bin TL üzerindeki kurumsal ve bireysel destekler haricinde gönüllü kitlenin katkısı sonucu toplanan paranın 15 milyon Türk Lirası seviyesinin aştığını, bu süreçte 300 binden fazla taraftarın kampanyaya katıldığına yer verildi.

Alınan bilgilere göre 9 Nisan 2019 tarihi itibariyle toplanan para 10 bin TL üzerindeki hariç 20 milyon TL seviyesini aştığı bildirildi.

375 BİNDEN FAZLA İŞLEM YAPILDI

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Fener Ol kampanyasıyla ilgili detayları vermeye, kampanyada gelinen son durumu aktarmaya devam ediyor. Başkan kulüp dergisine yaptığı açıklamada kampanyada son durum ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Yükümlülüklerimizi yerine getirebilmek adına başlattığımız "FENER OL" kampanyasının çok önemli bir nedeni de UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılım noktasında bizleri rahatlatacak olması. Kampanyamızda hedeflediğimiz başarıya ulaştığımız takdirde, UEFA'nın Finansal Fair Play şartlarını yerine getirerek Avrupa kupalarına katılma hakkımızı korumuş olacağız."

"Kampanyamıza, lansmanın yapıldığı 4 Nisan tarihi itibariyle kredi kartı, SMS ve banka EFT/Havale ve PTT yoluyla 375.000’in üzerinde işlem gerçekleştirildi. Hedefimize ulaşmak için daha yolun başında olsak da henüz 1 hafta geçmeden taraftarımızın gösterdiği bu ilgi memnuniyet vericidir."

Fener ol kampanyasına başvuru şekilleri şu şekilde;

  • Kredi kartı,
  • EFT/Havale, (*)
  • SMS-Kısa Mesaj
  • PTT Şubeleri

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  | Ankara