Fenerbahçe'nin hayallerini süslüyordu, Beşiktaş'ın oldu! O isim yarın siyah beyazlı olmaya geliyor!

Süper Lig için transfer süreçleri devam ederken Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği Lyanco transferinde başarı elde eden takım Beşiktaş oldu. Fenerbahçe'nin takımına almak istediği o isi artık Beşiktaş'ta...

Fenerbahçe'nin hayallerini süslüyordu, Beşiktaş'ın oldu! O isim yarın siyah beyazlı olmaya geliyor!

Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi yakından ilgilendiren gelişmeler yaşandı. Siyaz beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş'in ısrarla üzerinde durduğu isim Lyanco'da başarı elde etti. Fabrizio Romano'nun haberine bakılarak yarın başarılı topçunun İstanbul'da olacağı bilgisi verildi.

4 SENELİK ANLAŞMA İMZALANDI

Beşiktaş, Lyanco transferi için Southampton ile anlaşmaya vardı. Beşiktaş, Brezilyalı stoper ile 4 yıllık sözleşme imzalamak için çalışmalara başladı.

Güneş, yaptığı açıklamada Lyanco ile ilgili olumlu yorumlarda bulunurken bedava olsa hiç düşünmem, bana sormadan alsınlar ifadelerini kullandı.

beşiktaş transfer

BEDELİ 6 MİLYON EURO

Siyah beyazlı takım başarılı isim üzerinde anlaşmaya vararak toplamda 6 milyon euro ödeme yapacağını açıkladı. İlk seviyede 1 yıllık kiralama bedelinin 2 milyon euro olduğu belirlenirken Beşiktaş, sezon sonuna kadar zorunlu satış alma opsiyonuna 4 milyon euro ödeme yapmak zorunda. 4 milyon euronun ödeme şekli ise 3 yıllık taksitler halinde yapılacak.