Fenerbahçe'den Bir Transfer Daha-İşte Frey'in En Güzel Golleri

Son dakika açıklaması Fenerbahçe 'den geldi. Yapılan açıklamada Zurih'te forma giyen golcü oyuncu Frey ile 4 yıllık anlaşma sağlandığına yer verildi.

Fenerbahçe'den Bir Transfer Daha-İşte Frey'in En Güzel Golleri

Tranzfer döneminin bitimine kısa süre kala Fenerbahçe 'de hareketli dakikalar yaşanıyor. Edinilen son dakika bilgilerine göre şimdiye kadar Berke, Barış, Ferdi, Ayew ve Slimani 'yi  renklerine bağlayan sarı lacivertli kulp, Fernandao, Giuliano ve Josef De Souza ile de yollarını ayırdı. Sarı lacivertli kulüpten yapılan son dakika açıklamasında, bir futbolcunun daha kadrya katıldığına yer verildi.

Transfer döneminin sona ermesine günler kala gelen son dakika açıklamasında, İngiltere Premier Ligi  ekiplerinden Leicester City'nin Islam Slimani ismini renklerine katan Fenerbahçe, forvete bir takviye daha yaptı. Edinilen son dakika bilgilerine göre sarı kanaryalar, İsviçre 'nin en başarılı takımlarından olan FC Zurich 'in formasını giyen Michael Frey ile anlaşma Neyine sağladı.

FENERBAHÇE 'DEN AÇIKLAMA AZ ÖNCE GELDİ

Sarı lacivertli kulüpten, transferle ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada Frey ile 4 yıllık anlaşma sağlandığına yer verildi. 

Resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüz, İsviçre’nin FC Zürich takımında forma giyen 24 yaşındaki santrafor Michael Frey’i bonservisiyle birlikte kadromuza katmak üzere kulübüyle anlaşmaya varmıştır. Oyuncunun İstanbul’da sağlık kontrolünden geçmesinin ardından 4 yıllık sözleşme imzalanacaktır." 

Söz konusu transfer, İsviçre basınında da yer aldı. İsviçre basını, Fenerbahçe 'nin her sezon için Frey 'e 1 milyon Euro ödeme yapacağını yazdı. 24 yaşında olan ve 189 cm boyunda olan forvet oyuncusu, geçtiğimiz sezon çıktığı 36 karşılaşmada rakip filelere 16 gol gönderdi ve 6 asist yaptı.

Kamubulteni.com | Ankara