Fenerbahçe ve Trabzonspor'da Sturridge Transferi Bombası (Kimdir , Kaç Yaşında-İşte Golleri)

Transfer döneminde sona gelinmesi ile birlikte kulüpler çalışmalarına hız verdi. Fenerbahçe ile Trabzonspor 'un Sturridge transferi çekişmesi de alevlendi. İşte transferde son durum.

Fenerbahçe ve Trabzonspor'da Sturridge Transferi Bombası (Kimdir , Kaç Yaşında-İşte Golleri)

Son dakika: Sturridge bombası.

Transfer sezonunda sona doğru gelinmesi ile birlikte transfer gündemi daha da hareketlendi. Fenerbahçe ve Trabzonspor ’un forvet transferi listesinde ilk sırada  Daniel Sturridge bulunuyor.

İki kulübünde ısrarla istediği oyuncunun annesi ve menaceri olan amcası İstanbul 'a geldi.  İngiliz basınında son dakika olarak geçilen habere göre 29 yaşındaki forvetin Sarı- Lacivertli kulübün  yaptığı haftalık 60 bin Pound (Yıllık 21 milyon TL) teklife olumlu şekilde baktığı bildirildi.

Söz konusu haberlerde, Sturridge ve ailesinin kısa sürede İstanbul ’a geleceği  ve transferin tüm ayrıntılarının konuşulacağı bildirildi.

STURRİDGE GELMEDİ AMA..

Önceki gün ünlü futbolcu kendisi İstanbul 'a gelmedi ama annesi Grace ile menajerliğini yapan amcası Dean Sturridge dün İstanbul’daydı.

PRAG MAÇINA GİDECEK

Anne Sturridge ile amcasının önceki gün Fenerbahçeli yöneticiler ile bir araya geldiği  iddia edilirken ,ikilinin Trabzon 'a gideceği ve bugün Trabzon ile pazarlık masasına oturacağı bildirildi. Pazarlıklar sonrası Sturridge 'nin amcaıs ile annesinin akşam Sparta Prag ile oynanacak maçı izleyeceği kaydedildi.

YOĞUN ŞEKİLDE TEKLİF AMA TÜRKİYE 'YE SICAK BAKIYOR

29 yaşındaki forvete Avrupa, ABD ve Ortadoğu 'daki futbol kulüplerinden yoğun şekilde transfer teklifi var.

Ancak Daniel Sturridge’ın Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı kaydedildi. Sturridge, annesi ve amcası İngiltere’ye döndükten sonra Fenerbahçe ve Trabzonspor’un tekliflerini değerlendirip, son kararını verecek. Yıldız futbolcu, 2013 yılının ocak ayından beri Liverpool forması giyiyordu. Başarılı oyuncu, bu yaz boşa çıktı.

STURRİDGE KİMDİR? 

Daniel Andre Sturridge İngilizce telaffuz, Liverpool ve İngiltere millî takımında forvet olarak görev yapan İngiliz futbolcudur. Pek çok kez forvet arkasında da oynamıştır. 1,68 BOYUNDA VE 76 KKİLODUR.

İŞTE PERFORMANSI

İŞTE EN GÜZEL GOLLERİ VE HAREKETLERİ