Fenerbahçe Spor Kulübünden Koronavirüs Açıklaması!

 Fenerbahçe Spor Kulübü'nden koronavirüs sürecine ilişkin yeni açıklama yapıldı.

Fenerbahçe Spor Kulübünden Koronavirüs Açıklaması!

5 Mayıs'ta gerçekleşen kovid-19 testlerinde bir çalışanın koronavirüs testinin pozitif çıktığı, bir başka çalışanın ise şüpheli durumda olduğunun tespit edildiğine yer verilen açıklamada, ilk testi pozitif çıkan çalışanın ev izolasyonunda tedavisinin sürdüğü, diğer çalışanın ise bugün tekrar testten geçtiği sonucunun negatif olduğu belirtildi. Bu gelişmelerin ardından 11 Mayıs'taki idmanın iptal edildiğine yer verilen açıklamada, Teknik ekip ve futbolcuların Pazartesi günü tekrar koronavirüs testinden geçeceği belirtildi. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadeler görüldü: 

Kulübümüz tarafından Samandıra Can Bartu Tesislerimizde 5 Mayıs Salı günü tüm futbolcu, teknik ekip ve çalışanlarımıza Covid-19 tanı testi yapıldığı;
Samandıra çalışanlarımızdan birinin sonucunun pozitif tespit edildiği, bir diğer çalışanımızın da şüpheli durumda olduğu paylaşılmıştı.

İlk testte pozitif çıkan çalışanımızın ev izolasyonunda tedavisine devam edilmektedir. İlk testlerde şüpheli görülen çalışanımızın ise bugün yapılan yeni test sonucunun negatif olduğu saptanmıştır.

Bu gelişmeler doğrultusunda, takımımızın 11 Mayıs 2020 Pazartesi günü yapacağı antrenman iptal edilmiş; futbol takımımız ve teknik ekibimizin tamamı Pazartesi günü bir kez daha Covid-19 PCR testine tabi tutulacaklardır.

Konu hakkında gelişme oldukça tekrar kamuoyuna bilgilendirme yapılacaktır.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ