Fenerbahçe Merih Demiral Transferi İçin Girişimde Bulunuyor!

Fenerbahçe, tecrübeli milli oyuncu Merih Demiral'ın transferini tamamlamak için harekete geçti! İşte transferin detayları...

Fenerbahçe Merih Demiral Transferi İçin Girişimde Bulunuyor!

Genç yaşta Fenerbahçe'den ayrılarak Portekiz'e transfer olan Merih Demiral, Kanarya'nın en büyük transfer hedeflerinden biri haline geldi. Savunmasında yerli oyuncu sayısını artırmak isteyen Sarı-Lacivertliler, Merih'in transfer şartlarını Atalanta ile görüşüyor.

Fenerbahçe, Kadrosuna Yerli ve Kaliteli İsimler Katmak İstiyor!

Bu yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı oyuncularla adından sıkça söz ettiren Fenerbahçe, yerli ve kaliteli isimleri kadrosuna transfer etmek istiyor. Sassuolo'dan Mert Müldür'ü kadrosuna katan Sarı-Lacivertliler, stoper mevkisinde de yerli futbolcularla güçlendirmek hedefinde.

Fenerbahçe'de Merih Demiral Heyecanı!

2016 yılında Fenerbahçe'den ayrılarak Avrupa'da gösterdiği etkili performansların ardından Milli takıma kadar yükselen Merih Demiral, Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği önemli bir futbolcu. Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazanırken, Merih Demiral'ın takımdan kesin olarak ayrılmak istediği söylentiler arasında.

İtalyan Devi Inter de Merih Demiral'ı İstiyor!

İtalyan basınında yer alan haberlere göre Milli oyuncu, teknik direktörüyle sorun yaşadığı için takımdan kesin olarak ayrılmak istiyor. Fenerbahçe ile birlikte İtalyan devi Inter de bu başarılı stoperi kadrosuna katmak için girişimlere başlayacak. Ancak Fenerbahçe, bu transferi bitirerek Merih Demiral'ı kadrosuna katmayı çok istiyor.

Merih Demiral'ın Başarılı Performansı

Geçtiğimiz sezon Atalanta'da 28 karşılaşmada görev alan tecrübeli stoper Merih Demiral, 1 gol kaydetti.