Fenerbahçe Kasımpaşa Maçı Hangi Gün, Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Fenerbahçe ile Kasımpaşa Süper Lig 'in 31. haftasında karşı karşıya gelecek. Peki karşılaşma saat kaçta başlayacak? Maç hangi kanalda yayımlanacak? Kadrolar belli oldu mu? İşte maç saati.

Fenerbahçe Kasımpaşa Maçı Hangi Gün, Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı ne zaman  , hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig 'de sona geliniyor. Süper Ligi 'n 31 'inci haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa ile karşılaşacak. Süper Lig 'in bitimine kısa süre kala hem şampiyonluk hem de küme düşme hattında heyecan dorukta.

Sarı lacivertli ekip, Kasımpaşa karşılaşmasından galibiyetle ayrılmak ve küme düşme hattıundan uzaklaşmak istiyor. 34 puanı bulunna sarı lacivertli ekipte eksikler can sıkıyor. 15 ve 16 'ıncı sıralarda yer alan Göztepe ile Bursaspor arasında 4 puan fark var. 

Bu maçtan galibiyetle ayrılmak isteyen sarı lacivertli ekip, küme düşme hattındna uzaklaşmak istiyor ancak eksikler can sıkıyor. Savunmada Skrtel ve Sadık Çiftpınar bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Ersun Yanal bu iki ismin yerine Neustadter'i kullanmak istemiyor.

Tecrübeli çalıştırıcı, stoperde sakatlığı geçen Serdar Aziz ve Mehmet Topal'ı kullanmayı planlıyor.

ErsunYanal, sakatlığı geçen Moses'ı kulübede tutarak bu bölgede Valbuena'ya şans verecek.

Cezası sona eren Mehmet Ekici de Kasımpaşa maçıyla formasına kavuşacak.

Kalede Harun Savunmada Serdar Aziz,Mehmet Topal,Hasan Ali,Isla Orta Sahada Jailson,Tolgay Önlerinde Mehmet Ekici Sağda Dirar Solda Valbuena En uçta ise Roberto Soldado

MAÇ NE ZAMAN?

Karşılaşma Cumartesi günü saat 19.00 2da başlayacak. Maç Bein Sport 'tan canlı olarak yayımlanacak.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA