Fenerbahçe, Galatasaray'ın hayalini gerçekleştirdi! İmzası atılmasına kesin gözüyle bakılıyordu

Fenerbahçe, Galatasaray'ın elinden aldığı yıldız futbolcuyla transferde çalımlarını gösterdi. Teknik direktör sorununu çözen Fenerbahçe, yeni transferlerle güçlü bir kadro oluşturuyor. Son dakika haberine göre Mert Müldür de Fenerbahçe'ye katılıyor.

Fenerbahçe, Galatasaray'ın hayalini gerçekleştirdi! İmzası atılmasına kesin gözüyle bakılıyordu

Süper Lig'de şampiyonluk kadar transferler de büyük bir etkiye sahip oluyor. Galatasaray'ın imza için anlaştığı ve transferi an meselesi olan yıldız isim için Fenerbahçe devreye girdi. Elde edilen bilgilere göre Fenerbahçe, bir adım önde bulunuyor.

Fenerbahçe Transferde Durmak Bilmiyor!

Edin Dzeko'nun transferiyle birlikte transfer sezonunun nasıl geçeceğini merak etmeyen yoktur. Ancak Fenerbahçe'de teknik direktör sorunu da sona erdi. Teknik direktör olarak camianın yakından tanıdığı İsmail Kartal, resmi olarak duyuruldu. Hac görevi için Mekke'de bulunan İsmail Kartal, görevini tamamladıktan hemen sonra İstanbul'a döndü. Yarın kulübe gelerek çalışmalara başlayacak.

Arda Güler'in Durumu Belirsizliğini Koruyor

Fenerbahçe'nin teknik direktör sorununu çözmesinin ardından ikinci bir gelişme olarak Arda Güler'in durumu tartışılıyor. Sevilla'nın, Arda Güler'e oynama garantisi verdiği ve imza aşamasına geldiği iddia edilmişti. Ancak teknik direktör İsmail Kartal'ın Arda Güler'i takımda tutmak için çaba sarf edeceği öğrenildi. Ancak son görüşme sonrasında Fenerbahçe taraftarının Arda Güler'in takımda kalmasını istemediği belirtildi.

Fenerbahçe, Galatasaray'a Karşı Hamle Yaptı!

Okan Buruk'un ve Galatasaray'ın en çok istediği transferin son aşamasına gelindiği açıklanmıştı. Ancak gece yarısı, bu transferde sürpriz bir adım atıldı.

mert.webp

Son Dakika: Mert Müldür İçin Fenerbahçe Devrede!

Son dakika transfer haberlerine göre Fenerbahçe'nin Mert Müldür ile anlaştığı iddia edildi. Galatasaray'ın istediği yıldız futbolcu için Fenerbahçe'nin her konuda anlaşmaya vardığı belirtiliyor.