Fenerbahçe Galatasaray Maçı İçin Skor Tahmini (FB GS Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?)

23 Şubat 2020 günü oynanacak Fenerbahçe Galatasaray derbisi için Max Kruse bir tahmin yayınladı. Peki Fenerbahçe Galatasaray maçı saat kaçta? İşte karşılaşma saati ve detaylar.

Fenerbahçe Galatasaray Maçı İçin Skor Tahmini (FB GS Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?)

Fenerbahçe Galatasaray derbisi için tahmin geldi.

Süper Lig 'de bu hafta büyük kapışmaya sahne olacak. Tüm spor severlerin büyük merak ve heyecanla beklediği derbiler bugün ve yarın oynanacak. Bugün Beşiktaş evinde Trabzonspor 2u konuk ediyor. 23 Şubat 2020 günü ise Fenerbahçe Kadıköy 'de Galatasaray 'ı konuk edecek. 

Beşiktaş ile Trabzonspor derbisi saatler 20.00 'ı gösterdiğinde başlayacak. 23 Şubat 2020 günü ise Fenerbahçe ile Galatasaray saat 19.00 'da karşı karşıya gelecek. Sonucu merakla beklenen iki karşılaşma öncesi takımlar oldukça motive.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal 'ın  dev karşılaşmada en çok güvendiği isimlerden biri olan Kruse bir açıklama yaptı ve iddialı bir tahminde bulundu.

31 yaşındaki başarılı futbolcu Max Kruse, Transfermarkt aracılığıyla yaptığı açıklamada , yarın oynanacak   Fenerbahçe-Galatasaray derbisiyle ilgili skor tahminini yayımladı.

Tecrübeli oyuncu ayrıca Avrupa'daki diğer büyük maçlar hakkında da yorumda bulundu ve kaşrılaşmaların skorlarını yayımladı.

FENERBAHÇE GALATASARAY DERBİSİ TAHMİNİ

Kruse , Transfermarkt aracılığıyla yaptığı tahmininde , takımı Fenerbahçe 'nin sahadan 2-0 'lık galibiyetle ayrılacağını söyledi. 

İşte Kruse'nin tahminleri:

Chelsea 2-2 Tottenham

Real Sociedad 1-1 Valencia

Fenerbahçe 2-0 Galatasaray

Werder Bremen 1-3 Borussia Dortmund

Leicester City 1-3 Manchester City

Peki sizce karşılaşma kaç kaç biter? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.