Fenerbahçe 5 Gençlerbirliği 2 Maç Özeti ve Lig Puan Durumu

Fenerbahçe ile Gençlerbirliği arasında oynanan karşılaşmadan 7 gol çıktı. Fenerbahçe rakibini 5-2 yendi. İşte maç özeti ve lig puan durumu.

Fenerbahçe 5 Gençlerbirliği 2 Maç Özeti ve Lig Puan Durumu

Son dakika : Kadıköy 'de gol düellosu.

Fenebahçe ile Gençlerbirliği arasında oynanan karşılaşma , Fenerbahçe 'nin 5-2 'lik üstünlüğü ile sona erdi. İşte maç özeti.

Erdem'in yokluğunda sağ bek oynayan Candeias, savunma arkasına harika bir koşu yaptı. Zaman kaybeden topu Fenerbahçe, ceza sahasına gönderdi. Sol ayağıyla topu kontrol eden Sio, harika bir şut gönderdi. Altay Bayındır'ı geçen top ağlarla buluştu.

Dakika 23' te Fenerbahçe eşitliği yakaladı. Sadık Çiftpınar'ın uzun pasında Palomot'dan seken top Isla'nın önünde kaldı. Şilili yıldızın bekletmeden açtığı ortaya iyi yükselen Vedat Muriç, kafayla topu köşeye bıraktı. 1-1

32 'inci dakikada Max Kruse'den aldığı pasta kaleyi gören Gustavo, Gençlerbirliği kalesine çok sert bir şut gönderdi. Yerden seken top tam köşeye gitti ve top ağlarla buluştu. 2-1

39'uncu dakikada Max Kruse'nin pasında Gençlerbirliği savunmasına çarpan top Rodrigues'in önünde kaldı. Candeias araya girince boşta kalan topa Muriç hareketlendi. Kendi çabasıyla topu kontrol eden Muriç, muhteşem bir gol vuruşu yaptı. 3-1

İKİNCİ YARI BAŞLADI

75 'inci dakikada Ferdi'den harika bir gol geldi. Son dönemin yükselen yıldızı olan Ferdi, Ozan Tufan'dan aldığı topu kontrol etti ve kendisine şut açışını yarattı. Uzak kale direğine harika bir şut yollayan genç yetenek, topu ağlarla buluşturdu, takımını 4-1 öne geçirdi.

Gençlerbirliği 78'de Stancu ile golü buldu. Ceza sahasının hemen dışında topla buluşan Rumen oyucu yerden sert bir vuruş yaptı. Altay'ın parmaklarından seken top ağlarla buluştu.

87'de Max Kruse'nin attığı golle 5. golü buldu. Garry Rodrigues'in pasında topu boş ağlara gönderen Alman yıldız, Süper Lig'deki ilk golünü kaydetti.

İşte maç sonrası puan durumu

Fenerbahçe: Altay, Isla, Sadık, Serdar, Hasan Ali, Luiz Gustavo, Emre, Ozan, Rodrigues, Kruse, Muriç

Gençlerbirliği: Ertaç, Halil İbrahim, Toure, Flavio Ramos, Berat, Polomat, Baiano, Candeias, Sio, Sessegnon, Stancu

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA