Fener Ol Kampanyasında Ne Kadar Para Toplandı? Fenerbahçe'den Son Dakika Açıklaması Geldi

Son dakika haberi: Fenerbahçe Kulübü Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam, Fener Ol kampanyasında son durum hakkında bilgi verdi.

Fener Ol Kampanyasında Ne Kadar Para Toplandı? Fenerbahçe'den Son Dakika Açıklaması Geldi

Fener Ol kampanyasında toplanan para açıklandı.

Fenerbahçe Kulübü Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam, yaptığı son dakika açıklamasında mali yapıyı düzeltmek için başlatılan "Fener Ol" kampanyasına olan katılımın kendilerini memnun ettiği söyledi ve son rakamı açıkladı.

İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından düzenlenen programa katılan Karaçam , kampanyanın gönüllüleriyle bir araya geldi ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

FİNANSAL BAĞIMSIZLIK

Karaçam, kampanyanın finansal bağımsızlığın ilk adımı olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçe'ye yakın olan herkese, 'Sen fener oldun mu?' dememiz lazım. Hep SMS konuşuluyor. İmkanı olandan daha yüksek katkı bekliyoruz. Taraflarlarımızın gönderdiği destek videoları bizleri ekstra motive ederek, inancımızın pekişmesine neden oluyor. Türkiye'nin ve Avrupa'nın bu kadar geniş kesiminden sesimizin duyulmuş olması, 'Fener Ol' kampanyasının benimsenmesi ve herkesin fener olmak için bu kadar heyecanlı, özverili, arzulu bir şekilde yer alması, bizleri daha da cesaretlendiriyor."

414 BİNDEN FAZLA KATILIUM

Söz konusu çalışmanın gelecek için kendilerini ümitlendirdiğini dile getirerek açıklamasını sürdüren  sarı-lacivertli yönetici, "Kampanyanın ilk 2 haftası içinde 414 binin üstüne katılım gerçekleşti. Kısa vadede oldukça iyi olan bu katılım, kampanyanın geleceği açısından da bizlere güven veriyor. Bu rakam, bugüne kadar hiç denenmemiş olan bir modelin ilk 10 günü için önemli." dedi.

Kamubulteni.com  | Ankara