Ersun Yanal'ın Devre Arası Soyunma Odasındaki Konuşması Ortaya Çıktı

İlk yarıda Beşiktaş 'ın 3 golüne karşılık ikinci yarıda 3 gol atan ve müthiş bir geri dönüş yapan Fenerbahçe'de Ersun Yanal 'ın soyunma odasındaki sözleri ortaya çıktı.

Ersun Yanal'ın Devre Arası Soyunma Odasındaki Konuşması Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz Pazar günü oynanan karşılaşmada Fenerbahçe , muhteşem bir geri dönüşle 3-0 'lık skoru 3-3 'e getirdi.

Geir dönüşün ardından Ersun Yanal 'ın hamleleri ve soyunca odasında söylediği sözler var. En çok merak edilen konu ise Ersun Yanal 'ın soyunma odasında ne söylediği konusu oldu. Edinilen bilgilere göre Ersun Yanal 'ın soyunma odasında yaptığı konuşması ortaya çıktı. 

Sadık Çiftpınar, maçtan sonra yaptığı açıklamada bu konuyla ilgili bazı ipuçları vermiş ve şu ifadeleri kullanmıştı: "Ersun hoca devre arasında inanırsak başaracağımızı anlattı"

Ersun Yanal açıklamasında şu ifadeleri kullanmış:

 "Tribündeki taraftardan da mı utanmıyorsunuz? Oldu olacak ikinci yarıya çıkmayalım en fazla hükmen 3-0 yazılsın. Kendine güvenmeyen varsa ikinci yarıya çıkmasın. Biz o sahaya gerekirse 8 kişi çıkarız yine de şerefimizle oynarız."

FORMANIN AĞIRLIĞINI BİLMİYORSANIZ..

Hızını alamayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Yanal en keskin cümleyi de şöyle ifade etti: "Formanın ağırlığını bilmiyorsanız bir daha Samandıra'ya adım atmayın ve maç bittikten sonra Samandıra'ya gidip eşyalarımızı toplayıp hep beraber gideriz. Bu camiaya çok şey borçluyuz daha fazla üzmeyelim kimseyi.

ÇIKIN VE KAZANIN

Çıkın ve maçı 4-3 kazanın.. Unutmayın ki hava şartları ve rüzgar ikinci yarıda bizim lehimize olacak. İlk devre rüzgârla onlar attı, çıkın ikinci yarı da siz atın." 

SATRANÇ OYNADIM VE KAZANDIM

Ve Yanal maç sonu, "Satranç oynadım kazandım" dediği Isla-Moses yerine Valbuena / Ayew değişikliği ile takımı ateşledi. 

Kamubulteni.com  | Ankara