Erden Timur'un Bomba Transferiyle Galatasaray Taraftarları Coşacak: Yıldız Bir Asist ve Gol Makinesi Takıma Katılıyor!

Galatasaray, transfer dönemindeki büyük hamlelerine bir yenisini eklemeye hazırlanıyor. Son olarak Fenerbahçe'ye karşı yapılan etkileyici transferde Wilfried Zaha'yı kadrosuna katan takımımız, şimdi de Bundesliga'nın başarılı futbolcusu Diachi Kamada için tüm gücüyle çalışıyor.

Erden Timur'un Bomba Transferiyle Galatasaray Taraftarları Coşacak: Yıldız Bir Asist ve Gol Makinesi Takıma Katılıyor!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu maçlarına hazırlanırken transfer çalışmalarında da gözünü kırpmıyor. Alman ekibi Eintracht Frankfurt'ta başarılı performans sergileyen Japon orta saha oyuncusu Diachi Kamada, sözleşmesinin sona ermesiyle serbest kalmıştı. Milan ile yapılan görüşmeler sonuçsuz kalınca, Kamada'nın transferi için fırsat doğmuştu.

Galatasaray, Kamada İçin Harekete Geçti!

Diachi Kamada, Milan'ın teklifini beğenmeyerek geri çevirdi ve bu durumu değerlendirmek isteyen Galatasaray yönetimi, futbolcunun menajeriyle masaya oturdu ve teklifini sundu. Kamada için birçok Avrupa devi kulübünün de ilgisinin olduğu bilinirken, Galatasaray'ın sabırlı davrandığı ve beklemeye geçtiği ifade ediliyor.

galatasaray.webp

Asist ve Gol Makinesi Kamada

Geçtiğimiz sezon Eintracht Frankfurt formasıyla 47 maça çıkan Kamada, takımına 16 gol ve 7 asistlik katkı sağlamıştı. Ayrıca ülkesi Japonya'nın milli takımında da 29 kez forma giyerek 6 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Türk Futbolseverlerin Yeni Gözdesi

27 milyon euro piyasa değerine sahip olan Kamada, Galatasaray'a transferi halinde 2018 yılından sonra sarı-kırmızılı ekibe katılan ilk Japon futbolcu olacak. Galatasaray daha önce 2018 yılında Japon savunma oyuncusu Nagatomo'yu kadrosuna katmıştı. Kamada'nın Galatasaray'a transferi gerçekleşirse, Türk futbolseverlerin yeni gözdesi olmaya aday gösteriliyor.