Eboue İntihar Etti Mi? İlk Açıklama Geldi !

Bir süredir yaşadığı maddi ve manevi sorunlarla gündeme gelen Galatasaray'ın eski yıldızlarından Emmanuel Eboue'nin evinde kendini asarak intihar ettiği iddia edildi.

Eboue İntihar Etti Mi? İlk Açıklama Geldi !

İngiliz basınında eski Galatasaraylı futbolcunun evinde kendini asarak intihar ettiği haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Türkiye'de de bir çok haber sitesinde yer alan iddialarla ilgili manajerinden açıklama geldi. İngiliz basınında yer alan haberlerin doğru olmadığını belirten menajer , Eboue'nin maddi manevi sıkıntı yaşadığının doğru olduğunu fakat an itibariyle İngiltere'de değil Afrika'da olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz günlerde İngiliz basınına açıklamalarda bulunan Eboue ,"İntiharın eşiğine geldim. Tanrıdan yardım diliyorum bu düşüncelerden beni alıkoyması için. Türkiye'de 8 milyon Euro kazandım ancak bunun tamamını eve gönderdim. Ekonomik olarak zor durumdayım. Eski çalıştığım kulüpler bana iş verirse geri çevirmem. Öyle bir tekliflere de gerek yok. Örneğin gençlere yardım edebilirim. Evde olduğum zamanlar çok korkuyorum. Polisler her an kapıma gelebilir. Yaşadıklarım adil değil. Umarım Tanrı bana yardımcı olur. Bu düşüncelerimi ancak o şekilde atabilirim. Bu nedenle sonuna kadar savaşacağım" demişti.

Spor haberleri, ekonomi, gündemdeki son gelişmeler , kamuya personel alımları , görevde yükselme sınavları ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA