Dudak Uçuklatan Gelir! 36 Dakikada 210 Milyon TL Kazanmış Olacak!

Amerika Birleşik Devletleri'nin Nevada eyaletine bağlı Las Vegas kentinde gerçekleşecek WBC-WBA-IBF orta siklet (72.5 kilogram) unvan birleştirme maçı iki şampiyonu karşı karşıya getirecek. Bu pazar sabahı TSİ ile saat 05.00'teki maçta , Meksikalı Saul Canelo Alvarez, ve ABD'li Danel Jacobs unvan maçı için kozlarını paylaşacak.

Dudak Uçuklatan Gelir! 36 Dakikada 210 Milyon TL Kazanmış Olacak!

Dudak Uçuklatan Gelir! 36 Dakikada 210 Milyon TL Kazanmış Olacak!

Amerika Birleşik Devletleri'nin Nevada eyaletine bağlı Las Vegas kentinde gerçekleşecek WBC-WBA-IBF orta siklet (72.5 kilogram) unvan birleştirme maçı iki şampiyonu karşı karşıya getirecek. Bu pazar sabahı TSİ ile saat 05.00'teki maçta , Meksikalı Saul Canelo Alvarez, ve ABD'li Danel Jacobs unvan maçı için kozlarını paylaşacak. Alvarez, kariyeri boytunca çıktığı maçların 51'ini kazandı, bir kez eşitlik, 2 kez ise mağlubiyetle bu karşılaşmalardan ayrılırken, Daniel Jacobs'un mağlubiyeti bulunmuyor.  173 cm boyundaki 28 yaşındaki Meksikalı boksör Canelo, 11 karşılaşma için toplam 365 milyon dolar anlaşmaya imza atmış ve bu karşılaşma sözleşmenin 2. maçı olarak gerçekleştirilecek.

Canelo ilk karşılaşmasını Fielding ile yapmış ve ingiliz rakibini mağlup edip, 3. ayrı sıkletinde süper orta şampiyonluğa ulaşmıştı. 12 rauntluk bu karşılaşmada Canelo'nun en düşük geliri 35 milyon dolar olacak, bu rakam 210 milyon liraya tekabül ediyor.  32 yaşındaki Amerikalı Boksör Jacobs'un ise Canelo maçından en az 15 milyon dolar gelir elde etmesi bekleniyor