Deli Mi Ne Kanalının Sahibi Ali Abdülselam Yılmaz'a Büyük Şok

Önceki gece oynanan Liverpool Chelsea karşılaşmasında sahaya atlayan Youtuber 'a tepkiler çığ gibi büyüyor. Youtuber 'a takipçi şoku geldi.

Deli Mi Ne Kanalının Sahibi Ali Abdülselam Yılmaz'a Büyük Şok

Youtuber 'a büyük şok.

Önceki gün akşam saat 22.00 'da Beşiktaş 'ın stadyumu Vodefone Park 'ta Liverpool ile Chelsea , Süper Kupa finalinde  kozlarını paylaştığı.

UEFA Süper Kupa Finali 'nde , şampiyonlar liginde olduğu gibi yine sahaya bir kişi atladı. Vodafone Park 'taki karşılaşmada bu sefer sahaya atlayan erkek bir Youtuber oldu. Sahaya giren Fester Abdü gecenin tepki çeken ismi olmuştu.

Sosyal medyada çektiği videolar ile ünlenen Youtuber, maçın 14. dakikasında güvenlik güçlerini atlattı ve sahaya girerek futbolcuların arasında koşmaya başlamıştı. O hareketinden sonra sosyal medyada ağır eleştiriler alan fenomen, saniye saniye takipçi kaydediyor. Fenomen saniyede en az 20 takipçi kaybı yaşadığı görüldü. 

Ülke imajını sarstığı gerekçesiyle sosyal medya  üzerinde eleştiri yağmuruna tutulan Youtuber 'ın abone sayılarındak dün akşamdan bu yana yaşanan düşüşün artacağı tahmin ediliyor.

TERS KELEPÇE

Maç sırasında sahaya giren Youtuber ve onu görüntüleyerek sosyal medya üzerinde paylaşmak isteyen 4 arkadaşı  polsi ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Youtuber, arkadaşları ve karaborsada bilet satışı yapmak isteyen şüphelilerin, polis merkezindeki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edileceği öğrenildi.

Ünlü Youtuber 'in ters kelepçe ile gözaltına alındığı ve emniyette ifadesinin alındığı bilgirildi. 

Öte yandan Emniyet Müdürlüğü, Süper Kupa Finali için aldığı güvenlik önlemleri çerçevesinde 25 kişiyi gözaltına aldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA