Cocu Tartışmalara Son Noktayı Koydu : İstifa Etmeyeceğim

Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu, istifa edeceğine yönelik haberlerle ilgili konuştu.

Cocu Tartışmalara Son Noktayı Koydu : İstifa Etmeyeceğim

Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu, Fenerbahçe kanalında gündemdeki meselelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İstifa edeceğine yönelik haberleri net bir dille yalanlayan Cocu , kolay pes edecek karakterde birisi olmadığını henüz sezonun başında olunduğunu takımın zamanla oturacağını söyledi.

Cocu, "Bence Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve Sportif Direktör Damien Comolli ile birlikte başladığımız bu yolculuk bir meydan okuma çünkü takım ve kulüp içinde değişiklikleri yapmanın kolay olmadığını biliyoruz. Ben, Padişahbet Damien Comolli, teknik ekip, Yönetim Kurulu, Başkanımız ve kulübün tüm tarafları hep birlikte her gün çok yoğun çalışıyoruz. Ben bir tercih yaptım ve buraya gelmeyi, yeni bir yolculuğa çıkmayı seçtim. Ben kolay pes eden karakterde biri değilim. Şimdi ayağa kalkmalı ve daha fazla çalışıp, daha fazla enerji sarf edip, sonunda başarıya ulaşmalıyız." dedi.

Fenerbahçe Spor Kulübü geçtiğimiz günlerde basında çıkan transfer ve teknik direktör istifalarına ilişkin bir yazılı açıklama yayımlamış ve söz konusu haberlerin gerçekleri yansıtmadığını, son zamanlarda güvenilir olarak bilinen haber siteleri ve gazetelerin dahi yalan haber üretmeye başladığını belirtmişti.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA