Cocu'dan Göztepe Maçı Sonrası Önemli İtiraf

Göztepe mağlubiyeti sonrası bir basın açıklaması yapan Fenerbahçe teknik direktörü Cocu, önemli itiraflarda bulundu.

Cocu'dan Göztepe Maçı Sonrası Önemli İtiraf

Fenerbahçe, önceki akşam İzmir 'de Göztepe 'ye karşı kötü bir futbol sergiledi ve sahdan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

Göztepe 'nin harika golü ile yenilen Fenerbahçe 'de taraftar, kötü geçen son sezonların ardından Ali Koç ve Cocu ile yükselişe geçilecek diye beklerken ligin ilk 3 karşılaşmasında 2 yenilgi ile karşılaştı. Ancak geçtiğimiz sezonlarda Avrupa 'da ve Türkiye 'de başarısız olan Fenerbahçe 'nin zaten hemen toparlanması beklenmiyordu. 

2 maç kaybetmeleri nedeniyle ligdeki işlerinin zora girdiğini itiraf eden sarı lacivertli takımın Teknik Direktörü Phillip Cocu, kıarşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, "Kazanmalıydık ancak olmadı. Haftaya kazanmalıyız." ifadelerini kullandı.

O GOLU ATAMADIK

Karşılaşmaya enerjik ve tempolu başladıklarını söyleyen Cocu, ellerine Trbet geçen gol fırsatlarını değerlendiremediklerini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"İlk yarıda 4-5 gol atacak fırsat geldi. Bir top da direkten döndü. İkinci yarıda gol atmak istiyorduk ama rakibin fantastik şutu, kalemize gelen ilk şut gol oldu. Maç bitmedi ama biz futbol oynamayı bıraktık. Takım halinde oynamalıydık ama yapamadık. Maçın sonlarında risk aldık ama şans da yanımızda değildi. Bazen şansa da ihtiyacınız oluyor. Islam Slimani çalışıyor, pozisyona giriyor ama hala o gol gelmedi. Haftaya kazanmalıyız."

İSTEDİĞİMİZ TRANSFERLERİ YAPAMIYORUZ

UEFA 'nın getirdiği sınırlamalar nedeniyle istedikleri transferleri yapamadıklarını söyleyen Cocu, şu şekilde devam etti:

"Yeni oyuncular aramıza katılıyor. Bazı limitler ve sınırlamalar vardı, her istediğimizi alamıyorduk. Bazı oyuncuların top bizdeyken daha iyi olması gerekiyor. Yaptıklarına bakmaları gerekiyor. Büyük takımız ama iki maç kaybettiysek işler daha zor hale gelir."

Kamubulteni.com  | Ankara