Beşiktaş’tan TFF’ye erteleme başvurusu. Alanyaspor’da 13 koronavirüs vakası

Başı Koronavirüs ile dertte olan Beşiktaş, Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu’na resmi başvuru yaptı. Alanyaspor’da 13 kişide Koronavirüs çıktı.

Beşiktaş’tan TFF’ye erteleme başvurusu. Alanyaspor’da 13 koronavirüs vakası

Beşiktaş Pazar günü oynanacak Çaykur Rizespor maçının ertelenmesi için TFF’ye resmi başvuruda bulundu. Süper Kupa’da koronavirüs nedeniyle kadroda birçok oyuncusundan eksik olarak maça katılmıştı. Son olarak ta Önder Karaveli ve 3 oyuncuda daha koronavirüs görüldü. Şu an Beşiktaş’ta 5’i kesin birde şüpheli toplamda 6 futbolcuda, teknik direktör Karaveli’de, 1 teknik direktör yardımcısı ve 1 basın sorumlusundan koronavirüs tespit edilmiş durumda.

Maç ertelenmez ise Beşiktaş ve Çaykur Rizespor arasında pazar günü saat 19.00 da oynanacak

Alanyaspor’da 13 koronavirüs vakası

Koronavirüs vakasından dolayı sıkıntıda olan bir diğer takımda Alanyaspor oldu. Teknik direktör Francesco Farioli, 7 futbolcu, 4 personel ve 1 antrenör olmak üzere toplam 13 vaka görüldü. Alanyaspor cephesinden gelen açıklama şu şekilde: ‘’Futbolcularımız, teknik heyetimiz, idari ve destek ekibimiz için yapılan Kovid-19 PCR testlerinin ardından, teknik direktörümüz Francesco Farioli, teknik heyetten 1 antrenörümüz, 7 futbolcumuz ve 4 personelimizin testi pozitif çıkmıştır. İlgili tedavi protokolü ve karantina sürecine başlanmıştır."