Beşiktaş Douglas ile Anlaşmaya Vardı! Douglas Kimdir?

Beşiktaş'tan son dakika transfer haberi.Transfer sezonunun en suskun ekiplerinden olan Beşiktaş, son dönemlerde transfer çalışmalarına hız verdi. Önümüzdeki sezon Abdullah Avcı'nın teknik liderliğinde çıkışa geçmek isteyen Siyah Beyazlı ekip kadrosunu güçlendirmek için bir çok isimle görüşmeler yaparken, son olarak Ankaragücü'nün golcu ismi Tyler Boyd'u ekibine katmıştı.

Beşiktaş Douglas ile Anlaşmaya Vardı! Douglas Kimdir?

Beşiktaş Douglas ile Anlaşmaya Vardı! Douglas Kimdir?

Transfer sezonunun en suskun ekiplerinden olan Beşiktaş, son dönemlerde transfer çalışmalarına hız verdi. Önümüzdeki sezon Abdullah Avcı'nın teknik liderliğinde çıkışa geçmek isteyen Siyah Beyazlı ekip kadrosunu güçlendirmek için bir çok isimle görüşmeler yaparken, son olarak Ankaragücü'nün golcu ismi Tyler Boyd'u ekibine katmıştı.

Haber merkezlerine ulaşan son dakika bilgilerine göre, bonservisi elinde olan Douglas ile de 3 yıllık anlaşmaya varıldı. Brezilyalı  isim ile Galatasaray'ın da dirsek teması halinde olduğu belirtiliyordu. Beşiktaş, sağ bek rotasyonunu güçlü tutmak adına Douglas ile anlaşmaya vardı. Son dakika bilgisine göre, siyah beyazlı ekip, geçtiğimiz sezonu Sivasspor'da tamamlayan Douglas ile 3 senelik anlaşmaya vardı. 28 yaşındaki oyuncunun senelik 800 bin euro kazanacağı öğrenildi.

BARCELONA İLE SÖZLEŞMESİ SONA ERMİŞTİ

Brezilyalı oyuncunun Barcelona ile olan sözleşmesi 30 Haziran'da sona ermişti. Diğer yandan sportif direktör Ali Naibi, konuya ilişkişn, "3 yıllık anlaşma sağladık. İstanbul'da sağlık kontrolünden geçecek. Bir sorun çıkmazsa cumartesi günü Avusturya kampına katılacak." açıklamasını yaptı.

Kariyerine ülkesindeki Goias B takımıyla başlayan Douglas, Sao Paulo'daki çıkışıyla Barcelona'nın dikkatini çekmiş, La Liga'da Sporting Gijon forması da giymişti. Benfica'da da kiralık oynayan Douglas , son olarak Süper Lig'de Sivasspor'un formasını terletmişti.  12 kez Brezilya U20 formasını giyen 28 yaşındaki sağ bek, bir dönem geleceğin süper yıldızları arasında gösteriliyordu.