At Yarışları Ne Zaman Başlıyor? Kritik Gün

Son dakika haberi: At yarışları ile ilgili kritik bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada bilim kurulunun bir tavsiye kararı aldığı, konunun kabine toplantısında görüşüleceği bildirildi.

At Yarışları Ne Zaman Başlıyor? Kritik Gün

At yarışlarının başlaması için kritik gün.

Bugün kabine toplantısı yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın başkanlığında son kez video konferans yöntemi ile düzenlenecek kabine toplantısında gündem korona normalleşmesi olacak. Sokağa çıkma yasağı, seyahat kısıtlaması ve diğer tedbirlerin görüşüleceği toplantıda at yarışları da gündeme gelecek.

BİLİM KURULUNUN KARARI

Son yapılan Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısında at yarışlarının yeniden başlatılıp başlatılmayacağının görüşüldüğü ve tedbirlerin alınması sonrası at yarışlarının yeniden başlatılmasına sıcak bakıldığı öğrenildi.

BUGÜN GÖRÜŞÜLECEK

Bugün düzenlenecek kabine toplantısında at yarışlarının yeniden başlatılıp başlatılmayacağı, hangi tedbirlerle at yarışlarının başlatılacağı konuları gündeme gelecek. 

Bilim Kurulu 'nun önerilerinin masaya yatırılması ve bu konuda bir karar verilmesi bekleniyor. 

AT YARIŞLARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

At yarışlarının başlama tarihi henüz belli değil. Bugün saat 15,30 civarında toplanacak kabine toplantısında konunun netlik kazanması bekleniyor. Kabine sonrası açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan 'dan gelecek. Açıklama geldiğinde kamubulteni.com 'da olacak.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA