Arsenal Teknik Direktörü Emery:  Mesut Özil Kararı Yönetimle Birlikte Alındı

İngiltere Premir Lig ekiplerinden Arsenal'in Mesut Özil'i oynatmaması futbol dünyasının en çok konuşulan konularından birisi haline gelirken, Arsenal teknik patronu Unai Emery,  Mesut Özil ile ilgili kararının yönetimle birlikte alındığını öne sürdü.

Arsenal Teknik Direktörü Emery:  Mesut Özil Kararı Yönetimle Birlikte Alındı

Son haftalarda Mesut Özil'in kadro dışı kalmasından dolayı eleştirilerin odağı haline gelen İspanyol teknik adam Emery, İngiltere basınına konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Kulüp yönetimi ve teknik heyet olarak ortak bir strateji üzerinde çalıştık. Mesut Özil'in kadro dışı bırakılması da yönetimle ortak alınan kararlardan bir tanesi. An itibariyle her şeyden önemlisi kulübün durumu. İyi performans sergileyebilmek daha önemli. tarftarların bu konu hakkında daha fazla bilgi talebinde bulunduğunun farkındayız fakat zamanı değil, takım oyununa odaklanmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

Arsenal'in son 5 maçında kadro dışı kalan Türk asıllı Alman futbolcu Özil, Bu sezon lig ve İngiltere lig kupasında sadece birer kez forma şansı buldu. Emery ile sorun yaşadığı öne sürülen Mesut Özil, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından gülümsediği bir fotoğrafını paylaşarak, "sadece gülüyorum" yorumunu yapmıştı. Premier Lig'de 9 haftanın sonunda sadece 15 puan toplayabilen Arsenal, bu hafta Crystal Palace'i konuk edecek. Karşılaşma bugün saat 19.30'da başlayacak. Arsenal Premier Lig'de Chelsea'nın 5 puan gerisinde maç eksiğiyle 5. sırada yer alıyor.