Ali Koç'tan Flaş Cocu Açıklaması

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, camiaya sesleniş programında önemli açıklamalarda bulundu. Koç 'Cocu'nun kredisi ne kadar?' sorusuna cevap verdi.

Ali Koç'tan Flaş Cocu Açıklaması

Aykut Kocaman-Aziz Yıldırım döneminde çöküşe geçen ve bir başarı elde edemeyen Fenerbahçe 'de geçtiğimiz aylarda değişim başladı ve ilk seçimlerde Aziz Yıldırım'a byük fark atan Ali Koç başkan oldu. Başkan olduğunda Aykut Kocaman'ı göndereceğini söyleyen Koç, ilk iş olarak Aykut Kocaman'ın görevine son verdi. Kocaman 'ın yerine Hollandalı Cocu getirildi.

Aykut Kocaman döneminde tam defans oynayan ve kontralardan gol kovalayan Fenerbahçe, Cocu ile birlikte tam hücum sistemine döndü. Bu durumda en büyük iş orta sahaya düşerken iyi bir on numaranın alınmaması takımda ciddi sorunlara neden oldu.

Bu da Fenerbahçe 'nin ligde ve avrupada kötü başlamasına neden oldu. Ligin ilk karşılaşmalarında sadece 1 galibiyet alan ve diğer maçlarında yenilen Fenerbahçe'de taraftarların daha fazla başarısızlığa tahammülü yok.

Önceki akşam düzenlenen Camiaya Sesleniş programında konuşan Başkan Ali Koç, bir gazetecenin, 'Cocu'nun kredisi ne kadar?' şeklindeki sorusuya flaş bir cevap verdi.

Koç bu soruya, "Taraftar gibi kendimi yargılayamam. Cocu'ya, çok büyük bir facia olmadığı sürece devre arasına kadar bir şey yapmam. Futbol bu, her şey olabilir. Bu felsefenin oturacağına inancım tam. O top, çizgiden geçmedi diye kulübün geleceğini riske atamam.

En samimi duygularla bu gidişatın, normal gidişat olmadığını ve bu kulübün baştan aşağa yenilenmesi gerektiğini düşünen bir insan ve liderim. Bu durum, sadece bir topun çizgiye geçmesine bağlı olarak kalmayacak. Carlos Carvalhal ile görüştüğümüz haberleri yalan. Yalan. Kaynağına bakmadım ama herhalde buradan çıkmıştır. Bir kanal bunu söylüyordu." şeklinde cevap verdi.

Kamubulteni.com |Ankara