Acun Yeni Futbol Takımı Almayı Düşünüyor

Son dakika haberi: Acun Ilıcalı bir açıklamada bulundu ve Hollanda'dan aldığı takım sonrası İngiltere'de bir takım alma hayali olduğunu söyledi.

Acun Yeni Futbol Takımı Almayı Düşünüyor

Son dakika: Acun yeni takım alıyor.

Acun Medya'nın patronu olan ve son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıl Hollanda Ligi takımlarından Fortuna Sittard'ı satın aldı. Bu kulübü satın almasının ardındna Acun Ilıcalı'dan bir son dakika haberi daha geldi. Acun yaptığı açıklamada İngiltere'den yeni bir takım almayı düşündüğünü söyledi. 

Hollanda'da hedeflerinin 12. sıra olduğunu, şu anda 11. sırada oldularını söyleyen Acun, iyi durumda olduklarını söyleyerek, "Yeni bir hedef bulmamız lazım şu anda, yani çok iyi gidiyoruz. Sonuncuyduk ilk 5 hafta, Altıncı hafta sonuncuyuz. Hoca ile görüş ayrılığına düştük, yollarımızı ayırdık. Yardımcı hoca ile konuşurken, hocadan bir elektrik aldık. Bizim görüşmlerimiz ile aynı görüşte olması, adama bir şans vermemizi gerektirdi." dedi.

"TAKIM ONU YENİYOR BUNU YENİYOR"

Takımın yardımcı teknik direktörüne şans verdiğini söyleyen Acun, "Takım onu yeniyor, bunu yeniyor. 7 maç, 5 galibiyet. Hollanda'da forma göre lig lideriyiz. Acayip mutluluk verici. Futbol takımlarında, ülke ekonomisi çok yüksek olsa bile, nüfus diye bir çarpan var, onun üzerinden bir ekonomi dönüyor. Hollanda 12, 13 milyonluk bir ülke iken ancak Türkiye'nin yakınına yaklaşabiliyor." dedi.

BİR TAKIM DAHA

Yeni bir takım alma hayali olduğunu da söyleyen Acun, "İngiltere'de bir takım alma ihtimalim var. Premier Lig'e çıkma adayı olan bir takım olabilir. İngiltere'de maç seyret, hayatın değişir. O maçlar, seyirci falan... İnanılmaz bir şey." dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA