Acun Ilıcalı Tarih Verdi: "Fenerbahçeliler Hazır Olun" (Fener Ol'da Son Durum)

Acun Ilıcalı 'dan Fenerbahçelileri heyecanlandıran son dakika açıklaması. Acun yaptığı açıklamada 12-13 Mayıs günlerinde Cem Yılmaz 'ın katılımı ile bir program düzenleneceğini söyledi ve Fenerbahçeliler hazır olun dedi.

Acun Ilıcalı Tarih Verdi: "Fenerbahçeliler Hazır Olun" (Fener Ol'da Son Durum)

Fenerbahçe taraftarlığı ile bilinen Acun Ilıcalı 'dan son dakika açıklaması.

Sarı lacivertli taraftarları heyecanlandıran açıklamayı Acun Ilıcalı yaptı. TV8 kanalının patronu Acun Ilıcalı yaptığı son dakika açıklamasında , 12 ve 13 Mayıs 2019 tarihlerinde TV8 'de Cem Yılmaz ile birlikte bir program yapacaklarını söyledi ve "F.Bahçeliler hazır olun, tarih yazacağız" notunu düştü.

ALİ KOÇ SİNYALİ VERMİŞTİ

Geçtiğimiz hafta sonu düzzenlenen Fenerbahçe Divan Kurulu' nda konuşan Başkan Ali Koç da, Mayıs tarihini işaret ederek, bu projenin sinyalini vermişti. Ali Koç, "12 Mayıs'ı 13 Mayıs'a bağlayan gece iftar sahur arasında bir program yapacağız" demişti. Bu açıklama sonrası Acun 'dan açıklama geldi. 

BÜYÜK KAMPANYA BAŞLIYOR

Acun yaptığı son dakika açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçemiz için yakın zamanda yapacağımız destek kampanyası ile ilgili bir açıklama yapmak istiyorum... Geçtiğimiz günlerde yönetimimize gönlünü verdiğim takımımız için, TV8 ekranlarında dünya futbol tarihinin en büyük kampanyasını yapma teklifini götürdüm. Başkanımızın da tam desteğiyle özlenen Fenerbahçe için büyük bir kampanyaya başlıyoruz.

12 ve 13 Mayıs akşamı dostum Cem Yılmaz ile birlikte taraftar ve kulüp bütünleşmesinin tarihini yazmak için TV8 ekranlarında olacağız.

Bu kampanyaya katılanları, hayal ettikleri binlerce ödül bekliyor. Taraftarımızın ve kulübümüzün kazanacağı ‘win-win’ kampanyamızın detaylarını çok yakında vereceğim… Fenerbahçeliler hazır olun, tarih yazacağız!"

FENER OL 'DA SON DURUM NE ?

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Karaçam da "Ancak camiamızın desteğiyle biz bu yükün altından kalkarız anlayışıyla başlattık kampanyamızı. Şu anda 1 milyar liralık kampanya izni aldık.

Hedefimiz 31 Mayıs itibarıyla 60 milyon euro karşılığı Türk Lirası'na ulaşmak ve sonra devam etmek" diyor.

Ali Koç spor tarihinde görülmemiş bir fedakârlık yapacaklarını söyleyerek, "Herkes elini taşın altına koyuyor.

Getirdiği gelirler göz önüne alınınca, o pastadan pay alabilmek için Şampiyonlar Ligi olmazsa olmazımız.

Bu kampanyaya bu yüzden ihtiyacımız var" diyor ve ekliyor: "Fenerbahçe olunca gönülden gelen bir cömertlik var. Biz stadımızı da önceki başkanımız döneminde camiamızın alınteriyle yaptık." 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA