Abdurrahim Albayrak İçini Döktü

Trabzonspor karşılaşması sonrası morali oldukça bozulan Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'tan önemli açıklama geldi.

Abdurrahim Albayrak İçini Döktü

Galatasaray, haftasonu Trabzonspor karşısında adeta dağıldı. Kötü bir oyun ile bordo mavili ekip karşısında 4-0 'lık yenilgi alan Galatasaray 'da en büyük sorun forvet. Transfer sezonu kapandı ve Galatasaray forvet transferi yapmadı. Sezona tek forvet ile başlayan sarı kırmızılı ekip taraftarın büyük tepkisini aldı.

Forvet mevkisine transferini gerçekleştiremedikleri için çok üzgün olan G.Saray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın morali dönüş yolunda oldukça bozuktu.

Maç sonu konuşmak istemediğini söyleyen ve moralinin alt üst olduğu görülen Abdurrahim Albayrak, dönüş yolunda yakın çevresine içini döktü. "Gittiğim her yerde 'Golcü alacak mısınız?' diye soruyorlardı" diyen sarı-kırmızılı yönetici transfer sürecini şu sözlerle anlattığı öğrenildi:

"Herkes transfer istiyor, inanın yönetim olarak biz de herkesten çok forvet istedik ama kulübün geleceğini de düşünmeliyiz. Gerçekleşmeyen transferlerin hesabını verebiliriz ama bu camia ikinci bir Avrupa cezasını kaldıramaz. Mali gerçekler ve UEFA ile anlaşmamız ortada. Eğer taraftarın istediği transferleri yapsaydık mali disiplin sınırını aşacak ve seneye şampiyon bile olsak belki Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyecektik! İşte bunun hesabını kimseye veremezdik."

Transfer sezonunu bu şekilde kapatan Galatasaray 'ın ligin yanı sıra Şampiyonlar Ligi 'nde ne yapacağı büyük merak konusu. Tek forvet ile tüm maçlara çıkacak olan Galatasaray'ın ne yapacağını göreceğiz.

Gündem haberlerinden haberdar olmak için;

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara