27-0 Biten Maç Sonrası Galip Takımın Teknik Direktörü Görevinden Alındı

İtalya 'da oynanan ve 270-0 biten karşılaşma sonrası galip tarafın başkanı, teknik direktörü saygısızlık yaptığı nedeniyle görevinden aldı.

27-0 Biten Maç Sonrası Galip Takımın Teknik Direktörü Görevinden Alındı

27-0 sonrası antrenör kovuldu.

İtalya 'da değişik bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre  İtalya Ligi 'nin alt yaş gruplarında bir karşılaşma oynandı ve karşılaşma 27-0 sona erdi. Bu skor sonrası karşılaşmadan galip ayrılan  takımın teknik direktörü kovuldu.

Football Italia adlı sitede yayımlanan ve kısa sürede yayılan haberde  İtalya'da Grosseto 'da bulunan Invictasauro  adlı kulübün genç takımı, Marina Calcio adlı rakibini ezici bir oyunla 27-0 yendi.

Bu karşılaşma sonrası flaş bir karara imza atıldı. Invictasauro Başkanı flaş bir karar aldıu ve  rakibe saygısızlık edildiği gerekçesiyle teknik diretörü görevden aldı.

Başkanı Paolo Brogelli, söz konusu görevden alma ile ilgili de bir açıklama yaptı.  Brogelli "Genç takımımızın Marina Calcio'yu 27-0 yendiğini duyunca çok üzüldük. Alt yapı futbolunun değerleri böyle şeylerin kaşısındadır. Rakibe her zaman saygı gösterilmeli ama bugün olmadı" dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA