20 yıl sonra tarihi bir olay: Fenerbahçe'den unutulmaz bir transfer!

Fenerbahçe'nin tarihi transferi! 20 yıl sonra, Hırvat kaleci Dominik Livakovic, sarı-lacivertli takıma katılıyor. Şampiyonluk özlemini dindirmek için büyük adım atan Fenerbahçe, güçlü kadrosuyla rakiplerine gözdağı veriyor. Tarih yazacak bir transfer!

20 yıl sonra tarihi bir olay: Fenerbahçe'den unutulmaz bir transfer!

Fenerbahçe, 2013-2014 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalmış durumda. Ancak gelecek sezon, sarı-lacivertli ekip bu özlemi sona erdirmek için büyük bir adım atmaya hazırlanıyor. Üç farklı kulvarda mücadele eden Fenerbahçe, 20 yıl sonra tarihi bir transfer gerçekleştirme kararı aldı. Bu transfer, resmi olarak duyurulmak üzere gün sayıyor.

İsmail Kartal İdariyetinde Fenerbahçe Yeni Sezon Çalışmalarını Sürdürüyor

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını İsmail Kartal yönetiminde Rusya'da sürdürüyor ve hareketli saatler yaşıyor. Transfer sezonunun en aktif takımı olan sarı-lacivertli ekip, 20 yıl sonra gerçekleştirilecek tarihi transfer için hazırlıklarını sürdürüyor. Fenerbahçe, bu tarihi transfer hamlesini resmi olarak duyurmak için geri sayıyor.

İngiliz Golcü Ryan Kent ve Diğer Transferlerle Kadro Güçleniyor

Transfer sezonunun en hareketli takımı olan Fenerbahçe, İngiliz golcü Ryan Kent, Ganalı savunma oyuncusu Alexander Djiku, Boşnak dünya yıldızı Edin Dzeko, milli golcü Umut Nayır ve Polonyalı yıldız orta saha oyuncusu Sebastian Szymanski'yi kadrosuna kattı. Ancak sarı-lacivertli ekip, bir transfer daha gerçekleştirerek daha da güçlü bir kadroya sahip olmayı hedefliyor.

Şampiyonluk Özlemi ve Altay Bayındır'ın Ayrılığı

Fenerbahçe, 2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini dindirmek için kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu doğrultuda, takımın kalecisi Altay Bayındır'ın ayrılığıyla ilgili hesapları yaparken, Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımında forma giyen kaleci Dominik Livakovic'i kadrosuna katmak için adımlarını hızlandırdı.

Hırvat Eldiven Dominik Livakovic Fenerbahçe'ye Transfer Oluyor

Sports Digitale Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Fenerbahçe, Hırvat kaleci Dominik Livakovic ile her konuda anlaşmaya vardı. Kanarya, Zagreb takımıyla yapılan son pazarlıkları sürdürüyor ve transferin kısa süre içinde olumlu bir şekilde sonuçlanabileceği belirtiliyor.

Tarihe Geçecek Bir İmza

Hırvat kaleci Dominik Livakovic, Fenerbahçe'ye transfer olması halinde 20 yıl aradan sonra sarı-lacivertli takıma katılan ilk Hırvat futbolcu olacak. Ayrıca, Fenerbahçe tarihindeki üçüncü Hırvat futbolcu olarak da önemli bir yer edinecek.

Fenerbahçe son olarak 2003-2004 sezonu başında Hırvat savunma oyuncusu Stjepan Tomas'ı kadrosuna katmıştı.

kaleci.jpeg

Dominik Livakovic'in Geçmişi ve Başarıları

Geçtiğimiz sezon, kaleyi 949 maçta başarıyla koruyan Dominik Livakovic, 13 maçta kalesini gole kapattı. 28 yaşındaki kaleci ayrıca, Hırvatistan milli takımında 45 maçta görev aldı ve 13 maçta gol yemedi.