Sağlık Bakanlığı 960 Engelli Personel Alımı Yapacak

Sağlık Bakanlığı 32 bin personel alımı için yeni açıklama geldi. Türkiye Engelliler Platformu tarafından yapılan açıklamada, 960 engelli personel alımı yapılacağına yer verildi.

Sağlık Bakanlığı 960 Engelli Personel Alımı Yapacak

Son dakika : 32 bin personel alımında engelli alımı da olacak.

Türkiye Engelliler Platformu tarafından bir son dakika duyurusu yayımlandı. Yayımlanan duyuruda , Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklanan 32 bin personel alımına değinildi ve bu atamalarda yapılacak engelli personel alımına yer verildi. 

Türkiye Engelliler Platformu Ankara İl Temsilciliği tarafından aktarılan bilgide , 32 bin personel alımında 960 kişinin engelli vatandaşlar arasından alınacağı öğrenildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sağlık Bakanlığı, 32 bin personel alımı kapsamında 960 kişilik kadroyu engelli ataması bekleyen adaylara ayıracağı bilgisine ulaştık. Gözümüz kulağımız yapılacak resmi açıklamada! 

Türkiye Engelliler Platformu Ankara İl Temsilciliği"

Açıkalmanın devamında bir takipçiye cevap olarak "32 bin personel alımında Sağlık Bakanlığı engelli istihdam kotasını %4 olarak uygulamaktadır. Buna istinaden Ankara İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileriyle yaptığımız telekonferans görüşmesinde bu bilgiye ulaştık. Resmi açıklamaların yapılmasını bekliyoruz" denildi.

32 bin personel alımı detayları için TIKLAYIN

İLAN GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİM:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN