Mülakatsız Olacak: Sağlık Bakanlığı 32 Bin Personel Alımı Kadroları ve Tarihi Hakkında Açıklama 2020

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 32 bin personel alımında kadrolar için bir kısmi açıklama yaptı. İşte 32 bin personel alımı tarihi ve kadrolar hakkında son bilgiler.

Mülakatsız Olacak: Sağlık Bakanlığı 32 Bin Personel Alımı Kadroları ve Tarihi Hakkında Açıklama 2020

Son dakika. 32 bin personel alımında en çok kadro hemşirelere.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bir son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Koca yaptığı açıklamada 32 bin sağlık profesyonelini işe alacaklarını duyurdu. Önceki gün gelen müjdenin ardındna az önce bir açıklama daha yapan Bakan Fahrettin Koca, şu ifadeleri kullandı:

"Sağlık çalışanlarımızın maddi koşullarını daha iyi hale getirmek için harekete geçtik. Cumhurbaşkanımıza ve Maliye Bakanımıza bu konudaki hassasiyetleri için teşekkür ediyorum. Bir önemli gelişme daha: 32.000 sağlık profesyonelini işe alıyoruz."

İLAN TARİHİ AÇIKLANDI

Sağlık Bakanlığı 18 bin personel alımı ilan tarihi az önce açıklandı >> TIKLAYIN

Sağlık Bakanlığı 14 bin işçi alımı ilan tarihi az önce açıklandı >> TIKLAYIN

HANGİ KADROLARA ALIM OLACAK?

Sağlık Profesyonelleri: Hemşire, ebe, tekniker, teknisyen, fizyoterapist, sosyal çalışmacı, psikolog, diyetisyen gibi kadrolarda çalışan personellere sağlık profesyonelleri denir.

Bakan Koca 'nın 32 bin personel alımı açıklaması yıl sonuna kadar yapılacak alımları kapsamaktadır. 32 bin personel alımı yıl sonuna kadar yapılacak.

Kadın erkek sağlık personelleri ve ilana başvuracaklarla bilgi alış verişi için TIKLA KATIL

İLK ALIM TARİHİ

32 bin personel alımında ilk alım tarihi hakkında konuşan Bakan Koca, “Kadromuza 32 bin personel dahil ediyoruz. Alımları önümüzdeki 1-2 hafta içerisinde almak için gayret edeceğiz. Üniversitelerden sağlık bakanlığına geçişe bu dönemde izin vermeyeceğiz. Özel sektörden istifa edenleri de bakanlığa almayacağımızı bildirelim. Bu dönemi lütfen kimse sahadan çekilerek bir mücadele ortamına çevirmesin. Sağlık Personelinin ne kadar gayretle çalıştığını biliyoruz." dedi.

Bakan Koca, Hazine ve Maliye Bakanlığı 'ndan talebin geçtiğini söyledi. Buna göre bakacak olursak önümüzdeki 1-2 hafta içinde ÖSYM 'nin tercih kılavuzunu yayımlaması ve atamaların SÖYM üzerinden KPSS puanı ile mülakatsız yapılması bekleniyor.

Peki siz hangi kadroya kaç atama bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

İLAN GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN