AFAD E-Devletten Paylaştı Evinize En Yakın Deprem Toplanma Alanını Tek Tuşla Öğrenin

Düzce’de sabaha karşı meydana gelen 5.9 depremi sonrası gözler deprem sonrası yapılacak uygulamalara çevrildi. Bunlardan en önemlilerden biride deprem toplanma alanlarına gitmek. Peki size en yakın deprem toplanma alanı nerede biliyor musunuz?

AFAD E-Devletten Paylaştı Evinize En Yakın Deprem Toplanma Alanını Tek Tuşla Öğrenin

AFAD, 81 il için deprem toplanma alanını paylaştı. Düzce depremiyle bir kez daha önemini kavradığımız deprem toplanma alanları 81 ilde bulunuyor. Bunu sorgulamanın basit olduğunu biliyor muydunuz.

E-Devlet Üzerinden Öğrenebilirsiniz

Deprem sonrasında ne yapacağımız konusunda birçok kişinin bilgisi yetersiz. En önemli konulardan biri olan deprem toplanma alanlarını birçoğumuz bilmiyor. İşte bu konuda e-Devlet uygulaması devreye giriyor. Bulunduğunuz adresi e-Devlet sistemi üzerinden girerek size en yakın deprem toplanma noktalarına ulaşabilirsiniz. Bu şekilde hem daha güvende olabilir hem de yetkilerin size daha rahat ulaşmasına imkan sağlayabilirsiniz.

En yakın deprem toplanma noktalarına tek tuşla ulaşmak mümkün. Aşağıdaki bağlantı üzerinden size en yakın deprem toplanma alanlarına ulaşabilirsiniz. Sisteme kimlik bilgilerinizde giriş yapmadan da erişebilirsiniz.

DEPREM TOPLANMA NOKTALARI İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /