Kabine Toplanıyor! Masada Önemli Konular Var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabineyi topluyor. Kabinenin masasında takibe düşen kredi ve kredi kartları borcu olan vatandaşlara getirilecek kolaylıklar başta olmak üzere bir çok önemli konu bulunuyor..

Kabine Toplanıyor! Masada Önemli Konular Var

Kabine Toplanıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabinesini yarın topluyor. 15 gün aradan sonra Beştepe'de toplanacak kabine toplantısında takibe düşen kredi ve kredi kartları borcu olan vatandaşlara getirilecek kolaylıklar başta olmak üzere bir çok önemli konu konuşulacak.

Borçlu vatandaşın borçları için 3 formül masada

Kabinenin masasında olacak kredi ve kredi kartı borcu olup takibe düşen kişiler için 3 formül görüşülecek. Bu vatandaşların borçların öteleme, yeniden yapılandırma yada takip süresini uzatma seçenekleri görüşülüp karara bağlanacak. Yapılacak yeni düzenlemenin Erdoğan tarafından kabine toplantısı sonrasında açıklanması bekleniyor.

Dar gelirli vatandaş için sosyal konut projeleri masada

Kabinenin masasında olan önemli konulardan biriside sosyal konut projeleri olacak. 81 ilde yapılacak olan 150 bin sosyal konut projesi süreci masada görüşülecek. Dar gelirli vatandaş için yapılacak olan konutların vadesinin 20 yıl olması beklenirken, yeni projede ayrıca; emekliler, şehit ve gazi yakınlarının yanı sıra gençler ve yeni evlenecekler de ayrı kota sağlanacak.

Terörle mücadele görüşülecek

Kabine Toplantısı'nda tahıl koridoru, terörle mücadele konuları ve dış politika konuları da ele alınacak. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kabine Toplantısı sonrası açıklama yapması bekleniyor.