Binali Yıldırım'dan Mahkumlara Af Gelecek mi? Sorusuna Cevap

İBB adayı Binali Yıldırım, seçim öncesi İstanbul turlarına devam ederken bir vatandaşın mahkumlara af ile ilgili sorusunu cevapladı.

Binali Yıldırım'dan Mahkumlara Af Gelecek mi? Sorusuna Cevap

Binali Yıldırım 'dan mahkumlara af açıklaması.

AK Parti 'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, yaptığı son dakika açıklamasında af meselesine değindi. Önceki gün Bağcılar 'da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yıldırım, Bağcılar Belediyesinin önünden başlayan ve Güneşli Meydana kadar devam eden  ziyaretlerine AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da eşlik etti.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

23 Haziran seçimleri için yapılan yürüyüşe vatandaşların yoğun ilgisi vardı. Sık sık duran ve çevredeki vatandaşlarla sohbet eden Binali Yıldırım, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyenlerin isteklerini geri çevirmedi. 

Yürüyüe katılan gazetecilerin de ara ara sorularını yanıtlayan Binali Yıldırım, "İftar için gittiğiniz evde masa olmasına rağmen neden yerde yemek yediniz" sorusuna "Öyle bir şey yok, biz gittiğimizde yer sofrası zaten hazırdı. Misafir, ev sahibi neyi uygun görürse ona tabiidir. Bunlar tamamen masa başında yapılmış haberler. Bu haberi yapan bizimle gelseydi mahcup olurdu" ifadelerini kullandı.

MAHKUMLARA AF MESELESİ

Binali Yıldırım 'ın yanına gelen bir vatandaş, on binlerce kişinin beklediği mahkumlara af meselesini sordu ve af çıkacak mı? dedi. Binali Yıldırım  "Af ile ilgili çalışma sürüyor" dedi.ç

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA