TYT Fen Bilimleri Soru ve Cevapları-Öğrenci Yorumları (Fizik-Kimya-Biyoloji Testi)

TYT sona erdi ve sınavdan çıkan öğrenciler ilk iş olarak soru ve cevapları araştırmaya başladı. Peki TYT Fen Bilimleri testinde hangi sorular soruldu? İşte Fizik kimya ve biyoloji testleri soruları, cevapları ve adayların yorumları.

TYT Fen Bilimleri Soru ve Cevapları-Öğrenci Yorumları (Fizik-Kimya-Biyoloji Testi)

TYT Fen Bilimleri soru ve cevapları.

2019 Temel Yeterlilik Testi oturumunun sona ermesinin ardından sınava giren adaylar , Fen Bilimleri sorularının cevaplarını araştırmaya başladı. 

Fen Bilimleri testinde sorulan soruları araştıran , akıllarına takılan soruların cevaplarını merak eden öğrenciler , sınav sona erir ermez internet üzerinden soru ve cevapları araştırmaya başladı. Biz de kamubulteni.com olarak bu haberimizi adayların Fen Bilimleri testindeki sorularını değerlendirmesi , birbiri ile bilgi alış verişi yapması için yazdık.

20 SORU SORULDU

TYT 'de Fen Bilimleri  testinden adaylara toplamda 20 soru soruldu. Fizik dersindne 7 , Kimya dersinden7 ve Biyoloji dersinden öğrencilere 6 soru soruldu.

Soruların kapsamı hakkında ÖSYM 'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Biyoloji, Fizik ve Kimya alanlarındaki temel kavram ve ilkeleri kullanma becerilerini ölçmeye yönelik sorular"

ADAY YORUMLARI

Siz de aşağıdaki yorum kısmından Fen Bilimleri Fizik, Kimya Biyoloji soruları hakkında düşüncelerinizi yazabilir , sınava giren diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilir , cevabını merak ettiğiniz ya da hatırlayamadığınız soruları sorabilirsiniz.

TYT Türkçe soruları için TIKLA

TYT Matematik soruları için TIKLA

TYT Sosyal Bilimler soruları için TIKLA

SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN?

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yayımlanan sınav ve sonuç açıklama takviminde 2019 YKS sonuçlarının 18 Temmuz günü açıklanacağına yer verildi. 

SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDIĞINDA VE ÜNİVERSİTELERE YERLEŞTİRME SÜRECİ BAŞLADIĞINDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN